Uw manege
verlichten met
LED manege verlichting

Led manegeverlichting

Een manege moet goed verlicht worden. Goede verlichting is niet alleen belangrijk tijdens het paardrijden in de paardenrijbak, maar ook bij het verzorgen van de paarden. Een groot nadeel van het verlichten van een manege, is dat veel verlichting erg prijzig is. Dit betekent dat je veel geld moet betalen om de manege goed te kunnen verlichten, terwijl veel manegehouders dit geld juist niet kunnen missen. Wil jij de beste verlichting gebruiken op de manege, zonder dat je hier te veel geld voor moet betalen? Laat jouw bedrijf dan uitrusten met led manegeverlichting.

Led verlichting manege: geld besparen op de energierekening

Heb je nu gloeilampen of halogeenlampen in de manege hangen, dan is de besparing van het vervangen van deze lampen door led manegeverlichting ontzettend groot. Zo zijn led lampen ongeveer 80 tot 90 procent energiezuiniger dan gloei- en halogeenlampen, wat betekent dat je een flink bedrag op de energierekening kunt besparen met deze verlichting. Heb je nu spaarlampen of TL-lampen in de manege hangen, dan is de besparing ongeveer 30 tot 50 procent. Dit betekent dat je bijna de helft of zelfs de helft van je energierekening kunt besparen door eenmalig in led verlichting te investeren.

VDL Stud

Stal Bonder

matty marissink

Stroomruiters Beilen

FH Horses

Stal Aldershof

Subsidie op ledverlichting in de manege

Veel ondernemers willen wel led verlichting aanschaffen, maar vinden dit toch een flinke investering. Profiteer je van de subsidie die de Nederlandse overheid op led verlichting geeft, dan heb je geen last van hoge kosten. De energie-investeringsaftrek betaalt namelijk een deel van jouw investeringskosten in led verlichting, zodat jij minder geld uit hoeft te geven aan deze duurzame verlichting voor in de manege.

Offerte

Contact ?