Test

Camerasystemen voor een stukje rust. Particulier en zakelijk.

Maak je omgeving veiliger

Met een camerasysteem van LW Techniek voelt u zich veiliger en houd u uw omgeving goed in de gaten. Dit kan via een app of via een monitor.

Betaalbare oplossingen

De camerasystemen van LW Techniek bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt jaren op uw nieuwe camerasysteem vertrouwen.

Installatie door LW Techniek

De installatie van de camerasystemen wordt door LW Techniek zelf gedaan. De camera’s zullen door LW-techniek vakkundig en uiterst zorgvuldig bij u thuis of bedrijf geplaatst worden.

Maak je omgeving veilig met een camerasysteem van LW Techniek uit Beilen.

Camerasystemen voor een stukje rust. Particulier en zakelijk.

Voor uw veiligheid

Waar voelt u zich het veiligst? De kans is groot dat het merendeel van de mensen deze vraag beantwoordt met: ‘Thuis’. Uw huis is een plek waar het van belang is dat u zich hier veilig voelt. Echter is dit in de realiteit niet altijd het geval. Wellicht is er eens bij u ingebroken of heeft u het gevoel dat dit zomaar zou kunnen gebeuren. Zorg ervoor dat u weer met een gerust hart uw deur uit kunt stappen en overweeg om beveiligingscamera’s te laten plaatsen. LW Techniek kan alles vertellen over camerasystemen.


Contact
Camera bewaking

Camerabewaking voor een veilig gevoel

Of u nu thuis een veilig gevoel wilt creëren of wellicht uw winkel met kostbare spullen zonder zorgen wilt achterlaten wanneer u weer naar huis toegaat. Voor beide situaties is een oplossing met camerabewaking een goed idee. Op deze manier weet u namelijk altijd wat er op uw terrein gebeurt of gebeurd is.

Ook met een veilig gevoel van huis?

De beveiligingscamera’s zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit. LW Techniek doet de installatie van deze camera’s zelf. De camera’s zullen door LW-techniek vakkundig en uiterst zorgvuldig bij u thuis of bedrijf geplaatst worden. De camerabeelden zijn live te bekijken via een app of een monitor. Wilt u uw evenement bewaken met beveiligingscamera's? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.

Camerasystemen voor een stukje rust. Particulier en zakelijk.

Provision camera's

Met de Provision beveiligingscamera’s van LW Techniek houdt u uw huis op afstand in de gaten. Een camera die elke beweging vastlegt in en rondom uw huis of bedrijf. Handig voor als u niet thuis bent. Naast het feit dat u precies kunt zien wat er gebeurt op uw terrein, hebben deze camera’s ook een preventieve functie. Er zal minder snel ingebroken worden bij huizen of bedrijven waar duidelijk camera’s hangen. Doordat het beeld van zeer hoge en scherpe kwaliteit is, kunt u altijd precies zien wat er op uw terrein gebeurt. Doe uzelf niet tekort en wees een ander voor.

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Camerasystemen voor een stukje rust. Particulier en zakelijk.

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0