Mobiele lichtmasten

Lichtmast huren?

Ook voor verhuur kunt u bij ons terecht!

Lichtmasten van LW Techniek

Bij LW Techniek verhuren en verkopen wij uitsluitend CO2 vrije mobiele lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De lichtmasten die wij zowel verkopen als verhuren, zijn uniek in hun soort vanwege het feit dat ze op zonne-energie lopen.

Waarom zijn onze lichtmasten uniek?


Volledig elektrisch

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 25 tot 30 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig. Alles wat extra gevoed wordt kan als winst worden meegenomen.

Geluidloos

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

Uitstootvrij

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

mobiele lichtmasten
Levering van 6 lichtmasten voor Sagro B.V.

Levering van 6 lichtmasten voor Sagro B.V.

Weer een mooie opdracht mogen verzorgen voor een tevreden klant. Vorige week hebben wij namelijk maar liefst 6 lichtmasten mogen leveren in Vlissingen bij Sagro B.V. Ook zij gaan voor duurzaamheid. Wist jij dat onze onze lichtmasten volledig elektrisch zijn en op een accu werken die de lichtmast tot 60 uur van voeding kan voorzien? De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan extra worden gevoed indien nodig.
Noodverlichting voor van Gelder Verkeerstechniek

Noodverlichting voor van Gelder Verkeerstechniek

Wij mochten noodverlichting plaatsen in een woonwijk in Amersfoort. Deze tijdelijke én uiteraard duurzame verlichting werkt volledig op accu- en zonne-energie. Op deze manier konden wij de gehele woonwijk voorzien van duurzame verlichting

MOBIELE LICHTMAST HUREN KAN AL VANAF €275 PER WEEK!

Wil je jouw evenement op duurzame wijze verlichten? Bij LW Techniek huur je jouw elektrische uitstoot vrije lichtmast op accu al vanaf €275 p/s per week. Wij verhuren door heel Nederland.

Ik wil huren

MOBIELE LICHTMAST KOPEN

Wil je meer informatie over het kopen van een lichtmast van LW Techniek? Of wil je meer informatie over het op maat laten maken? Neem gerust even contact op.

Ik wil kopen

Uw mobiele lichtmast eenvoudig opgeladen

De lichtmasten van LW Techniek zijn allemaal voorzien van zonnepanelen. Hierdoor laden ze zichzelf weer op en hoeft u zich niet druk te maken over de hoeveelheid diesel die nog in de lichtmast zit. Mocht de lichtmast binnen staan waardoor opladen met zonne-energie geen optie is, dan kan de lichtmast altijd opgeladen worden via het stopcontact. Zo komt u nooit zonder licht te zitten.

Meer informatie over onze mobiele lichtmasten?

Laat hieronder uw gegevens achter