Mobiele lichtmasten

Lichtmast huren?

Ook voor verhuur kunt u bij ons terecht!

Lichtmasten van LW Techniek

Bij LW Techniek verhuren en verkopen wij uitsluitend CO2 vrije mobiele lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De lichtmasten die wij zowel verkopen als verhuren, zijn uniek in hun soort vanwege het feit dat ze op zonne-energie lopen.

Waarom zijn onze lichtmasten uniek?


Volledig elektrisch

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 25 tot 30 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig. Alles wat extra gevoed wordt kan als winst worden meegenomen.

Geluidloos

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

Uitstootvrij

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

mobiele lichtmasten
Van custom made tot offshore

Van custom made tot offshore

Wij mochten 2 lichtmasten leveren aan STN Nederland. Deze lichtmasten zijn speciaal ontworpen - custom made - voor parkeerplaatsen te Zwolle. Daarnaast mochten wij maar liefst 3 cameramasten opleveren aan onze vaste klant Sightwatch. Ook hebben wij nog 3 lichtmasten - in de verhuur - met asymmetrische projectverlichting mogen opleveren voor Allseas.
Lichtmasten voor GGD Drenthe

Lichtmasten voor GGD Drenthe

Wij mochten voor een tijdsbestek van 1.5 maand de verlichting voorzien bij GGD Drenthe?. Dit was nodig voor het aan- en afrijden van de auto’s voor de vaccinaties.
Levering van 2 lichtmasten bij Cryotainer Nitrogen Services

Levering van 2 lichtmasten bij Cryotainer Nitrogen Services

Bij Cryotainer Nitrogen Services heeft LW techniek 2 lichtmasten mogen plaatsen. De lichtmasten zijn volledig custom made gemaakt. Met de sensor op het hek worden de 2 lichtmasten geactiveerd waardoor ze automatisch aanslaan bij binnenkomst. Dit gebeurd uiteraard volledig op accu’s en zonne-energie. Tevens bestaat de capaciteit van de accu's uit maar liefst 120 uur!

MOBIELE LICHTMAST HUREN

Wil je jouw evenement op duurzame wijze verlichten? Bij LW Techniek huur je jouw elektrische uitstoot vrije lichtmast op accu vanaf een vast bedrag per week! Wij verhuren door heel Nederland.

Ik wil huren

MOBIELE LICHTMAST KOPEN

Wil je meer informatie over het kopen van een lichtmast van LW Techniek? Of wil je meer informatie over het op maat laten maken? Neem gerust even contact op.

Ik wil kopen

Uw mobiele lichtmast eenvoudig opgeladen

De lichtmasten van LW Techniek zijn allemaal voorzien van zonnepanelen. Hierdoor laden ze zichzelf weer op en hoeft u zich niet druk te maken over de hoeveelheid diesel die nog in de lichtmast zit. Mocht de lichtmast binnen staan waardoor opladen met zonne-energie geen optie is, dan kan de lichtmast altijd opgeladen worden via het stopcontact. Zo komt u nooit zonder licht te zitten.

Bekijk onze folder met nog meer informatie over lichtmasten

Klik op een van onderstaande pagina's om groter te bekijken.

Mobiele lichtmasten

Op afstand uit te lezen

Wij bieden een speciale app aan waarmee u continu op afstand de lichtmast kunt uitlezen. In deze app vindt u onder andere de resterende tijdsduur van het product en verschillende gegevens over de zonne-energie. Heel handig als u op afstand gegevens uit wilt kunnen lezen over de lichtmast.

Onze lichtmasten zijn zowel te huur als te koop. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Meer informatie over onze mobiele lichtmasten?

Laat hieronder uw gegevens achter