Test

LED buitenverlichting. Veilig en energiebesparend

Het is niet alleen belangrijk om een huis van binnen te verlichten, wanneer het donker wordt is het ook wenselijk dat er buitenshuis verlichting is. Dit zorgt er namelijk voor dat er veilig van, naar en om het huis gelopen kan worden zonder een enkel te verstuiken. Naast dat het voor veiligheid voor de bewoner en bezoeker zorgt, zorgt het er ook voor dat de ongewenste bezoeker besluit om het terrein maar niet te betreden. De kans op inbraak wordt verkleind en het gevoel van veiligheid vergroot. Naast de veiligheid geeft de verlichting het huis ook een bepaalde uitstraling. Voor wie tijdens warme zomeravonden nog even lekker wil genieten in de tuin, zal een gezellige sfeer kunnen creëren aan de hand van LED buitenverlichting.

LED verlichting: energiezuinig en duurzaam

LED verlichting is aanzienlijk energiezuiniger dan gloeilampen, spaarlampen en halogeenlampen. Door in deze verlichting voor buiten te investeren, kunt u uw terrein optimaal verlichten zonder het milieu te beschadigen.

Daar komt bij dat LED lampen veel duurzamer zijn dan andere soorten verlichting. Een gloeilamp gaat maximaal 1000 uur mee, een spaarlamp gaat 5000 tot 10.000 uur mee en een halogeenlamp doet het gemiddeld 3000 uur. Dit lijkt misschien veel, maar een LED lamp gaat gemiddeld 50.000 uur mee.

Tel uit uw winst!

LED verlichting buiten voor veiligheid

Helaas gebeurt het nog al te vaak dat er ergens ingebroken wordt. Inbrekers kiezen huizen waarbij zij de kans groot achten niet gezien te worden. Door LED buitenverlichting te laten plaatsen, zullen inbrekers eerder kiezen voor een huis zonder buitenverlichting. Alleen verlichting niet genoeg? Denkt u dan eens aan het laten plaatsen van beveiligingscamera's. U ziet alles en ook dit zal de kans op een inbraak verkleinen. Meer informatie over beveiligingscamera's? Klik hier!

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

LED buitenverlichting. Veilig en energiebesparend

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0