LED verlichting is dé gepaste oplossing

LED verlichting is dé gepaste oplossing

LED VERLICHTING IS ZUINIG, DUURZAAM & SFEERVOL

LED verlichting kent veel voordelen. Een voordeel is dat het veel energiezuiniger ten opzichte van andere lampen. Daarnaast is het duurzaam doordat LED lampen veel langer mee gaan en vanzelfsprekend is LED verlichting natuurlijk ook ontzettend sfeervol.

Voordelen van professionele verlichting.

Zuiniger

LED lampen zijn altijd energiezuiniger ten opzichte van andere lampen. Wanneer spaar- of TL lampen vervangen worden door LED lampen, dan zorgt dit voor een besparing van ongeveer 30 tot 50 procent. Worden gloei- of halogeenlampen vervangen, dan is de besparing zelfs 80 tot 90 procent. Zoals je merkt: een investering in LED verlichting zal relatief snel terugverdiend zijn.

Duurzaam

Naast het feit dat LED verlichting energiebesparend is, gaan LED lampen doorgaans veel langer mee dan andere lampen. Een gloei- of halogeenlamp moet na 1.000 tot 3.000 uur vervangen worden, waar een spaar- of TL-lamp na 5.000 tot 10.000 uur vervangen dient te worden. Dit lijken veel uren, maar een LED lamp geeft het na 50.000 uur pas op!

Sfeervol

Licht geeft een bepaalde sfeer aan een ruimte, vaak zonder dat we ons hiervan bewust zijn. De verlichting is dan ook een belangrijk onderdeel van het interieur. Verlichting is echter multifunctioneel. Zo kunt u met verlichting een bepaalde sfeer creëren, maar kunt u verlichting ook gebruiken voor veiligheid of om uw producten optimaal te presenteren in uw showroom. Of wellicht voor het optimaal presenteren van uw biefstukjes in de vitrine!

Subsidie

De Nederlandse overheid stimuleert bedrijven om LED verlichting aan te schaffen. LED verlichting is namelijk beter voor het milieu en dus een goede manier om duurzaam te kunnen ondernemen. Wie LED verlichting wil laten installeren in het bedrijf, kan aanspraak maken op deze subsidie. Hiermee zijn de kosten om te investeren in LED verlichting lager en zal dit weer sneller terugverdiend zijn.

Lage energiekosten

Of u nu op zoek bent naar verlichting van uw droomhuis, tuin, veestal of misschien wel de paardenbak: verstandig is om eens te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van LED verlichting. Ten opzichte van andere lichtbronnen brengt dit type verlichting namelijk een breed scala aan voordelen met zich mee gepaard met lage energiekosten. Er zijn veel verschillende typen LED verlichting, waardoor de gewenste invulling altijd mogelijk is.

LED bespaart €1012,50

Overstappen op LED bespaart je gemiddeld €1012,50 - per jaar op energiekosten! De meeste LED lampen hebben een levensduur tot wel 50.000 uur. Dat betekent dat je in de eerste 15 jaar geen vervangingskosten hebt. Halogeenspots gaan gemiddeld slechts 2.000 uur mee.

LED verlichting is dé gepaste oplossing

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Contact
LED verlichting is dé gepaste oplossing

LED verlichting paardensport

Jun, 2019 Categorie

Het is geen geheim dat de paardensport niet goedkoop is. Niet alleen het aanschaffen van de dieren zelf mag wat kosten, ook het houden van paarden kan zorgen voor hoge rekeningen. Het is dan ook fijn als kosten bespaard kunnen worden zonder dat dit nadelig is voor de veiligheid van de dieren of van uzelf.

U kunt dit doen door te kiezen voor LED verlichting in uw manage, paardenstal of rijbak. Meer informatie over LED verlichting paardensport?

Klik hier voor LED paardenstalverlichting. Klik hier voor LED manege verlichting. Klik hier voor LED paardenbak verlichting.


Contact
LED verlichting is dé gepaste oplossingLED verlichting is dé gepaste oplossingLED verlichting is dé gepaste oplossingLED verlichting is dé gepaste oplossing

LED verlichting particulieren

U bent net verhuisd en de bouwlampen die u gebruikt heeft tijdens het klussen mogen eindelijk ingeruild worden voor, laten we zeggen, iets wat nét een beetje romantischer is. De verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur en is dan ook een grote sfeerbepaler.

Bij het invullen van de verlichting in uw nieuwe huis, is het belangrijk om alle opties te overwegen. Natuurlijk spelen kosten daar ook een rol bij. In dat opzicht doet u er goed aan om LED verlichting aan te schaffen.

Naast dat deze verlichting energiebesparend is, brengt het nog veel meer voordelen met zich mee. Meer informatie over LED verlichting particulier?

Klik hier voor LED binnenverlichting. Klik hier voor LED buitenverlichting.


Contact
LED verlichting is dé gepaste oplossing

LED verlichting zakelijk

Wilt u de producten optimaal kunnen presenteren in uw winkel, of wilt u soms een gevoel van thuis creëren op de werkvloer? LED verlichting is een duurzame manier om dit in te vullen. Naast het feit dat LED verlichting energiebesparend is, kan deze verlichting ook zorgen voor een bepaalde sfeer.

Op die manier kunt u precies de uitstraling geven aan uw bedrijf die u wenst. Meer informatie over LED verlichting zakelijk?

Klik hier voor LED bedrijfshalverlichting. Klik hier voor LED kantoorverlichting.


Contact
LED verlichting is dé gepaste oplossing

LED verlichting agrarisch

Wanneer u een veestal heeft welke goed verlicht dient te zijn, dan kunt u het beste kiezen voor LED verlichting. De verlichting in uw veestal zal veel uren per dag aanstaan, waardoor het fijn is als deze verlichting lang mee gaat.

Als gekeken wordt naar LED verlichting, dan gaat dit zeker vijf keer zolang mee als de vaak gebruikelijke Tl-verlichting. U hoeft minder vaak de lampen te vervangen, wat vaak een tijdrovende klus is. Hierdoor blijft er meer tijd en energie over wat ten goede zal komen aan uw onderneming en natuurlijk uw dieren.

Meer informatie over LED verlichting agrarisch?

Klik hier voor LED veestalverlichting.


Contact