Test

LED manege verlichting. Een veilige omgeving

Ieder manegehouder weet dat een manege goed verlicht moet worden, zowel omwille van de veiligheid tijdens het verzorgen van de paarden als voor tijdens het paardrijden. De verlichting is dan ook niet iets om op te besparen, maar kan hierdoor wel zorgen voor zeer hoge energiekosten. Gelukkig is het mogelijk om deze kosten te verlagen, zonder hiermee de kwaliteit te hoeven verminderen. U kunt namelijk overwegen om eenmalig te investeren in LED manege verlichting. Naast lagere kosten heeft LED verlichting geen opwarmtijd en brandt het dus meteen op volle sterkte. Ook is LED verlichting bevordelijk voor het bioritme van de paarden. Alleen maar voordelen dus! Lees snel verder over waarom ook u LED verlichting zou moeten laten plaatsen in uw manege.

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED manege verlichting?

Neem dan vandaag nog contact op!

led manege verlichting

LED verlichting manege: haal het meeste rendement uit uw verlichting

Bij LED verlichting in een manege is het belangrijk om de rijhal zo egaal mogelijk te verlichten, wat betekent dat er geen schaduwwerking gecreëerd mag worden. Wanneer het plaatsen van LED verlichting in de manege niet goed wordt aangepakt, kan dit namelijk snel gebeuren. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat iedere situatie anders is. Zo hebben de helling van het dak, de hoogte van de nok en de spanbreedte allemaal invloed op hoe de LED verlichting geplaatst dient te worden. Het is dan ook belangrijk om dit door een vakkundig bedrijf te laten uitvoeren. Om u te laten zien hoe u het meeste rendement uit uw verlichting kunt maken, stelt LW Techniek standaard een lichtplan op. Daarnaast worden hierbij alleen de beste producten gebruikt, want LW Techniek staat voor kwaliteit.LED buitenverlichting?

Doen we natuurlijk ook.

De besparing op uw energiekosten kan zeer fors zijn. Vaak zien we bij oude rijhallen dat de grote gasontlading lampen in de nok hangen. Deze lampen creëren van zichzelf al veel schaduw, omdat deze niet op de gewenste hoogte hangen. Wanneer u kiest voor LED verlichting, dan zal LW Techniek kijken wat voor u de beste oplossing is. Daarbij ontvangt u vaak een overzicht met wat u kunt besparen wanneer u een LED verlichting zou laten installeren met een goede egale spreiding.