Test

Bouwhekken en dranghekken voor uw evenement of verbouwing

Wie een evenement organiseert zal met vele aspecten rekening moeten houden. Misschien wel het belangrijkst is de veiligheid. Door het terrein af te zetten kan een stukje veiligheid gewaarborgd worden, zo is altijd bekend wie zich op het terrein bevindt en vooral ook wie niet. Door dranghekken te plaatsen kan niemand ongezien binnenkomen. Het kan natuurlijk ook dat u bezig bent met een verbouwing en voor de veiligheid bouwwerken wilt plaatsen. Bij LW Techniek kunt u terecht voor bouwhekken en dranghekken. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden. 

Bouwhekken en dranghekken voor uw evenement of verbouwing

Bouwhekken

345 cm x 204 cm

Blauw/Wit

Huurprijs bruto

€ 3.50

Dranghekken

250 cm x 110 cm

Gegalvaniseerd

Huurprijs bruto

€ 3.00

Ik wil hekken huren

Organiseert u een evenement of bent u bezig met een bouwproject? Zorg ervoor dat u tijdig hekken regelt zodat u zeker weet dat deze voorradig zijn. U kunt hekken gebruiken om uw evenement af te zetten, maar ook om uw publiek de juist kant uit te 'dirigeren'. Zodoende is het voor het publiek duidelijk welk terrein begaanbaar is en welke niet. Hierboven ziet u de prijzen per dranghek of bouwhek. Deze prijzen zijn exclusief transport, maar het is uiteraard mogelijk om transport aan te vragen voor uw evenement. Daarover leest u hieronder meer. 

De hekken passen niet in de kofferbak van mijn Fiat Panda...

Heeft u maar een klein autootje? Dan gaan die hekken helaas niet passen. Geen zorgen, wij kunnen de hekken ook brengen of u voorzien van het transport zodat u de hekken zelf kunt vervoeren. Beslist u om onze evenementenservice totaalpakket af te nemen? Dan zorgen wij voor het gehele transport. Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer u een klein autootje gewend bent, u het transport van de dranghekken liever uitbesteed. Geen probleem! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen?

Klik hier

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transport

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Bouwhekken en dranghekken voor uw evenement of verbouwing

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0