Test

Totaal evenementenservice. In één keer gereed!

Organiseert u een evenement? Dan zijn er een heleboel dingen waar u rekening mee dient te houden. Een evenement behoeft uiteraard de benodigde materialen waarvoor u bij tal van bedrijven terecht kunt. Specialisten voor heaters, dranghekken bedrijven, experts op het gebied van camerabeveiliging. Allemaal leuk en aardig, maar wel een beetje onhandig om zoveel verschillende partijen te moeten benaderen. Wanneer u een evenement organiseert is het makkelijk als u alles bij één partij kunt huren. Zo blijven de lijntjes kort en is de informatie altijd snel gevonden. Daarnaast scheelt dit meestal ook behoorlijk in de kosten. Helemaal bij LW Techniek. Hiervoor biedt LW Techniek namelijk een totaal evenementenservice.

Zo kunt u zo efficiënt mogelijk te werk zijn. Daarnaast is LW Techniek bewust met het milieu bezig en zal het evenement dan ook duurzaam ingevuld worden. Voor moeder aarde ook zo prettig en dat vinden veel bezoekers van evenementen vaak ook. 

Totaal evenementenservice. In één keer gereed!

Wat hoort er allemaal bij de totaal evenementenservice? 

Aggregaten
Accu Verlichting Co2 zonne-energie
Munten/doorloopkeet Camera bewaking
Verwarming pelletkachel
Accu Camerabewaking C02 zonne-energie
Terreinheftruck


Huur prijs op aanvraag

Ik organiseer een evenement, wat moet ik allemaal regelen? 

Een offerte voor de totaal evenementenservice! Dan bent u namelijk in één keer klaar. Alles wat u nodig heeft voor een goed verloop van uw evenement kunt u bij LW Techniek huren, inclusief transport. Dranghekken, camera beveiliging, pelletkachel etc. Mist u nog iets? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Er is vaak veel mogelijk en we denken graag met u mee. Kunnen wij een bepaalde oplossing niet bieden dan kijken we naar een andere manier om dit voor u te kunnen invullen. Naast duurzame materialen van kwaliteit, leveren wij ook service van kwaliteit. Uw zorgen wegnemen en een stukje verantwoordelijkheid met u delen, dat doen we graag. 

Offerte aanvragen?

U krijgt één totaalprijs inclusief transport en plaatsing van de materialen.
Zo bent u dus in één keer klaar! Wel zo makkelijk. 

Klik hier

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Totaal evenementenservice. In één keer gereed!

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0