Test

Pelletheater. Duurzaam verwarmen van uw evenement

Pelletheater. Duurzaam verwarmen van uw evenement

Voordelen van een pelletkachel zijn:

Uitstoot
Verbruik meer dan de helft goedkoper ten opzichte van Diesel
Meer warmte
Circulatiesysteem
Draadloze thermostaat
Milieuvriendelijk
200 KW Kachel

Huur prijs op aanvraag

Organiseert u een evenement of bent u bezig met een bouwproject? Dan is de kans groot dat u veel buiten bent. In de zomer is dat heerlijk, maar in de koudere maanden denken we daar vaak toch wat anders over. Vooral wanneer we voor langere tijd buiten of in een tent staan, is het wel prettig als er enige vorm van verwarming aanwezig is. LW Techniek kan in dit geval een duurzame oplossing bieden in de vorm van een pelletheater. 

Veel evenementen vinden plaats in een grote tent. Zo ben je binnen maar nog steeds buiten. Om zo'n tent te verwarmen kan gebruik gemaakt worden van een pelletheater of pelletkachel. Deze heaters zijn veel duurzamer in gebruik dan de traditionele heaters en ook nog eens veel goedkoper in gebruik.

Offerte aanvragen?

Klik hier

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transport

Waarom kiezen voor deze vorm van verwarming?

LW Techniek biedt duurzame oplossingen aan, zo ook de verwarming van uw evenement. Wanneer een tent gebruikt wordt voor uw evenement, dan zal deze voorzien moeten worden van verwarming. Deze soort heater is dan een mooie invulling. Deze is namelijk CO2 neutraal en heeft een vermogen van 200 kW. Deze heaters zijn energie- en kostenbesparend wanneer deze vergeleken worden met traditionele heaters. Zo bespaart u geld en bespaart u het klimaat. Twee vliegen in één klap! Daarnaast zorgt het ervoor dat de bezoekers van uw evenement het lekker warm hebben en dat is natuurlijk ook wel net zo prettig! 

Hoe krijg ik die kachel op mijn evenement?

U kunt de heater op komen halen, maar als u hiervoor niet de juiste transportmogelijkheden heeft dan kunt u ons hiervoor vragen. Let op: de prijzen zijn in principe exclusief transport. Wanneer u een offerte aanvraagt kunt u in de opmerkingen benoemen of u ook gebruik wilt maken van transport. 

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Pelletheater. Duurzaam verwarmen van uw evenement

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0