Test

Lichtmast verhuur | Uitsluitend CO2 vrije lichtmasten

lichtmast verhuur

LW Techniek | Lichtmast verhuur

LW Techniek is een bedrijf in Beilen dat al jarenlang gespecialiseerd is in lichtmast verhuur. Wij staan bekend om het produceren van duurzame uitstootvrije lichtmasten. Deze kunt u zowel voor kortere als langere periodes huren. Ook is het mogelijk om transport te krijgen bij het leveren van de lichtmasten. Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch, deze werken op een accu die de lichtmast tot wel 50 uur van voeding kan voorzien. Alle lichtmasten zijn voorzien van een zonnepaneel, waardoor deze dus automatisch worden opgeladen.

Wij hebben al voor vele grote projecten lichtmasten mogen leveren, onder andere voor de NAM, het Farmfest Oldetrijne en Engie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze lichtmasten

In onderstaande overzicht ziet u de lichtmasten die wij verhuren. U leest er meer over door op de producten te klikken. Hierbij vindt u een video van de lichtmast, foto's en specificaties. U kunt ook direct eenvoudig een offerte aanvragen. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

{{ data.title }}

{{data.onderschrift}}

{{ data.prijs }}

Vragen over de verhuur van onze lichtmasten?

Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.

Wat zijn de kosten?

U kunt bij ons een offerte op maat aanvragen. Zo kunt u lichtmasten voor één week huren, maar ook voor een langere periode. Wilt u juist lichtmasten huren voor een kortere periode? Ook dan denken we graag met u mee en kijken we wat er mogelijk is.

De prijs hangt er natuurlijk van af wat uw wensen zijn. Heeft u bijvoorbeeld ook transport nodig? En zijn er naast lichtmasten nog meer dingen die u wilt huren? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen.

Wat zijn de voordelen van lichtmast verhuur bij LW Techniek?

 • Volledig elektrisch
  Werken op een accu die voor 50 uur aan voeding biedt. Tevens worden alle lichtmasten geleverd met een zonnepaneel waardoor ze automatisch opladen. Ze zijn ook op te laden via het stopcontact. Het is ook mogelijk om een extra zonne-energie bok bij te huren. Deze kan per dag de accu's voor 25 uur extra laden.

 • Volledig geluidloos
  In tegenstelling tot lichtmasten die werken op een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten geheel geluidloos.

 • Uitstootvrij
  Onze lichtmasten zijn volledig uitstootvrij. Zo houdt u rekening met het milieu als u kiest voor onze lichtmasten.
 • Duurzaam
  Doordat onze lichtmasten opgebouwd zijn uit accu's zonder diesel generator, geluidloos zijn en emisiearm, zijn deze zeer duurzaam. Onze lichtmasten hebben een lichtcapaciteit van maar liefst 48000 Lumen.

 • CE-Gecertificeerd
  Wij produceren zelf onze lichtmasten, welke CE-gecertificeerd zijn. Onze lichtmasten zijn vandalisme bestendig en zijn van zeer sterk materiaal gemaakt.

 • Inzicht brandcapaciteit
  Er is een ingebouwde voltmeter die voorkomt dat er vergeten wordt de lichtmast op te laden.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Dat kan. Vul onderstaande contactformulier in of bel ons voor meer informatie.

 • Kanaalweg 11
  9411 KB Beilen - Drenthe
 • 0593-566531
 • KvK: 66204372

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Lichtmast verhuur | Uitsluitend CO2 vrije lichtmasten

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0