Uw kantoor
verlichten met
LED kantoor verlichting

Led verlichting kantoor

Ben je op zoek naar duurzame verlichting voor op kantoor? Vervang de standaard lampen in de kantoorruimte dan met led verlichting kantoor. Led verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt altijd led verlichting vinden die bij jouw kantoorruimte past. Het is een eenmalige investering om jouw kantoorverlichting te vervangen door led lampen, maar hier houd je wel diverse interessante voordelen aan over. Bovendien krijg je subsidie voor de aanschaf van led verlichting, waarmee je de kosten van deze investering flink kunt drukken.

Energiezuinige led verlichting kantoor

Steeds meer ondernemers verrijken hun kantoorruimte met led verlichting. Dit komt voornamelijk omdat led verlichting veel duurzamer is dan andere soorten verlichting. Vergelijken we led verlichting met gloeilampen of halogeenlampen, dan zien we dat led verlichting maar liefst 80 tot 90 procent duurzamer is. Dit betekent dat je bijdraagt aan de bescherming van het milieu door jouw gloei- of halogeenlampen op kantoor te vervangen door duurzame led lampen.

De levensduur van led verlichting

Led verlichting is niet alleen energiezuiniger dan andere soorten verlichting, maar gaat bovendien langer mee. Je moet eenmalig een bepaald bedrag investeren om jouw verlichting op kantoor te vervangen door led verlichting, maar je hebt wel vele jaren plezier van deze investering. Waar de gemiddelde gloeilamp ongeveer 1000 uur mee gaat, doet de gemiddelde led lamp het maar liefst 50.000 uur. Dit betekent dat je 50.000 uur kunt genieten van iedere led lamp die je voor jouw kantoorruimte aanschaft.

huize huijgen makelaars Assen

huize huijgen makelaars Assen

Led verlichting kantoor in verschillende kleuren

Veel mensen denken dat led verlichting kantoor enkel beschikbaar is in die felle, opvallende kleur wit. Enkele jaren geleden was dit inderdaad de enige kleur voor led verlichting, maar tegenwoordig is dit wel anders. Nu wordt de energiezuinige en duurzame verlichting ook aangeboden in andere, wat meer warme kleuren.

Subsidie voor led verlichting in het kantoor

De Nederlandse overheid geeft subsidie aan bedrijven die led verlichting ophangen in hun kantoorruimtes. Deze subsidie wordt de energie-investeringsaftrek genoemd en ook jij kunt hiervan profiteren als je led verlichting aanschaft voor de kantoorruimte. Meer weten? Wij vertellen je graag meer over deze subsidie.

Offerte

Contact ?