Test

LED kantoorverlichting. Combineer functioneel met sfeervol

Bent u op zoek naar duurzame verlichting voor op kantoor? Vervang de standaard lampen in de kantoorruimte dan met LED verlichting kantoor. LED kantoorverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u kunt altijd LED verlichting vinden die bij uw kantoorruimte past. Het is een eenmalige investering om uw kantoorverlichting te vervangen door LED lampen, maar hier houdt u wel diverse interessante voordelen aan over. Bovendien krijgt u subsidie voor de aanschaf van LED verlichting, waarmee u de kosten van deze investering zal kunnen opvangen.

LED verlichting kantoor in verschillende kleuren

Veel mensen denken dat LED verlichting kantoor enkel beschikbaar is in die felle, opvallende kleur wit. Enkele jaren geleden was dit inderdaad de enige kleur voor LED verlichting, maar tegenwoordig is dit wel anders. Nu wordt de energiezuinige en duurzame verlichting ook aangeboden in andere, wat meer warme kleuren.

Subsidie voor LED verlichting in het kantoor

De Nederlandse overheid geeft subsidie aan bedrijven die LED verlichting ophangen in hun kantoorruimtes. Deze subsidie wordt de energie-investeringsaftrek genoemd en ook u kunt hiervan profiteren als u LED verlichting aanschaft voor de kantoorruimte. Meer weten? Wij vertellen u graag meer over deze subsidie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED kantoorverlichting?

Laat dan hieronder uw gegevens achter!

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

LED kantoorverlichting. Combineer functioneel met sfeervol

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0