Test

LED kantoorverlichting. Combineer functioneel met sfeervol

Bent u op zoek naar duurzame verlichting voor op kantoor? Vervang de standaard lampen in de kantoorruimte dan met LED verlichting kantoor. LED kantoorverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u kunt altijd LED verlichting vinden die bij uw kantoorruimte past. Het is een eenmalige investering om uw kantoorverlichting te vervangen door LED lampen, maar hier houdt u wel diverse interessante voordelen aan over. Bovendien krijgt u subsidie voor de aanschaf van LED verlichting, waarmee u de kosten van deze investering zal kunnen opvangen.

led kantoorverlichting

Energiezuinige LED kantoorverlichting

Steeds meer ondernemers verrijken hun kantoorruimte met LED verlichting. Dit komt voornamelijk omdat LED verlichting veel duurzamer is dan andere soorten verlichting.

Vergelijken we LED verlichting met gloeilampen of halogeenlampen, dan zien we dat LED verlichting maar liefst 80 tot 90 procent duurzamer is. Dit betekent dat u bijdraagt aan de bescherming van het milieu door uw gloei- of halogeenlampen op kantoor te vervangen door duurzame LED lampen.

De levensduur van LED verlichting

LED verlichting is niet alleen energiezuiniger dan andere soorten verlichting, maar gaat bovendien langer mee. U moet eenmalig een bepaald bedrag investeren om uw verlichting op kantoor te vervangen door LED verlichting, maar u heeft wel vele jaren plezier van deze investering.

Waar de gemiddelde gloeilamp ongeveer 1000 uur mee gaat, doet de gemiddelde LED lamp het maar liefst 50.000 uur. Dit betekent dat u 50.000 uur kunt genieten van iedere LED lamp die u voor uw kantoorruimte aanschaft.LED buitenverlichting voor uw kantoor?

Dat bieden wij ook aan.

LED verlichting kantoor in verschillende kleuren

Veel mensen denken dat LED verlichting kantoor enkel beschikbaar is in die felle, opvallende kleur wit. Enkele jaren geleden was dit inderdaad de enige kleur voor LED verlichting, maar tegenwoordig is dit wel anders. Nu wordt de energiezuinige en duurzame verlichting ook aangeboden in andere, wat meer warme kleuren.

Subsidie voor LED verlichting in het kantoor

De Nederlandse overheid geeft subsidie aan bedrijven die LED verlichting ophangen in hun kantoorruimtes. Deze subsidie wordt de energie-investeringsaftrek genoemd en ook u kunt hiervan profiteren als u LED verlichting aanschaft voor de kantoorruimte. Meer weten? Wij vertellen u graag meer over deze subsidie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED kantoorverlichting?

Laat dan hieronder uw gegevens achter!