Test

LED bedrijfsverlichting | Voor een optimale verlichting

Waarom kiezen voor LED bedrijfsverlichting?

Verlichting is essentieel binnen een bedrijf en kan meerdere functies bekleden. Zo zorgt het voor een optimale presentatie van uw producten in uw etalage of showroom, maar draagt het ook bij aan goede en veilige werkomstandigheden. Wie moet investeren in verlichting van een bedrijf, doet er goed aan te kiezen voor een LED oplossing. Hier zitten namelijk veel meer voordelen aan, dan aan traditionele verlichting. Naast het feit dat LED bedrijfsverlichting uiteindelijk kostenbesparend zal zijn, kan een ondernemer hiervoor ook in aanmerking komen voor subsidie. Het is dan ook zeer interessant voor bedrijven om te investeren in LED verlichting.

Licht

Wat voor LED bedrijfsverlichting is geschikt voor mijn bedrijf?

In een bedrijf wordt er doorgaans gebruikgemaakt van veel verschillende soorten verlichting. In een kantoor hangt uiteraard een ander soort verlichting dan in een wachtruimte voor de klanten. Met LED bedrijfsverlichting zijn er veel uiteenlopende opties. LW Techniek bespreekt graag vrijblijvend met u de mogelijkheden door en kan voor u een LED bedrijfsverlichting lichtplan ontwerpen die speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt is.

Lees verder

Waarom mijn bedrijf laten verlichten door LW Techniek?

LW Techniek heeft jarenlange ervaring met het opstellen van bedrijven in veel verschillende branches. Zo zijn wij gespecialiseerd in het verlichten van bedrijven in de paardensportsector, maar is er ook veel kennis over het optimaal presenteren van producten in winkels. Nieuwsgierig naar wat LW Techniek in de afgelopen jaren voor projecten heeft mogen invullen? Neem dan eens een kijkje tussen de projecten. Ziet u geen projecten die vergelijkbaar zijn met uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dit kan uiteraard altijd geheel vrijblijvend.

Projecten bekijken

Nieuwsgierig naar wat LW Techniek al heeft mogen invullen?

licht

Tijdelijke verlichting?

Bent u bezig met een bouwproject of organiseert u een evenement? Ook dan kan LW Techniek iets voor u betekenen. Wij onderscheiden ons met de CO2 vrije lichtmasten met zonnepanelen, die wij leveren door heel Nederland. Duurzaam verlichten wordt tegenwoordig steeds populairder en is uiteraard een stuk goedkoper. U kunt bij LW Techniek lichtmasten huren maar ook kopen.

Lees verder

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

LED bedrijfsverlichting | Voor een optimale verlichting

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0