Test

LED bedrijfshalverlichting voor een optimale uitstraling

Met verlichting kan veel gedaan worden, echter is het hoofdzakelijke doel voor een bedrijf vaak het praktisch verlichten van een pand. Naast dat verlichting zorgt voor veiligheid kan het uiteraard ook zorgen voor een bepaalde sfeer. De eigenaar van een bedrijfspand zal dan ook vaak op zoek zijn naar een type verlichting welke beide aspecten combineert. Het zal geen verrassing zijn dat de gemiddelde ondernemer meestal op zoek gaat naar de goedkoopste oplossing. In dit geval ligt die oplossing bij LED bedrijfshalverlichting. Een type verlichting dat zorgt voor veiligheid en sfeer maar daarnaast ook nog duurzaam en energiebesparend is. LED verlichting brengt veel voordelen met zich mee. Op deze pagina kunt u hier meer over lezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijfshal verlichting?

Neem vandaag nog contact op!

De lampen in uw bedrijfshal vervangen door LED verlichting

Natuurlijk kost het geld om uw lampen te vervangen door LED bedrijfshalverlichting, maar deze investering verdient u wel terug. Omdat LED verlichting veel langer mee gaat dan alle andere soorten verlichting, hoeft u na een investering in LED verlichting voor uw bedrijfshal namelijk minder snel in nieuwe lampen te investeren. Op de lange termijn betekent dit dat u geld bespaart, wat weer betekent dat u uw eenmalige investering in LED bedrijfshalverlichting vanzelf terugverdient.

Daar komt nog bij dat u subsidie krijgt voor de aanschaf van LED verlichting voor uw bedrijfshal. Met de zogeheten energie-investeringsaftrek van de Nederlandse overheid krijgt u een deel van de investeringskosten terug, zodat u uw investering in LED verlichting nog sneller terugverdient.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfshal?

Neem vandaag nog contact op!

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

LED bedrijfshalverlichting  voor een optimale uitstraling

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0