Test

Terreinbeveiliging. Weet wat er gebeurt op uw terrein

Terreinbeveiliging | Wilt u het terrein van uw bedrijfspand of wellicht uw woning goed laten beveiligen? Overweegt u dan eens contact op te nemen met LW Techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de beveiliging van uw terrein. Zo kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande beveiligingscamera's. Op deze manier kunt u met gerust hart uw terrein verlaten en hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wat een fijn gevoel! 

Terreinbeveiliging

Camerabeveiliging

Beveiligingscamera’s zijn nooit een slecht idee. Niet alleen kunt u op deze camera's alles zien wat er op uw terrein gebeurt, beveiligingscamera's werken ook preventief. Dit houdt in dat de kans op onbevoegden op uw terrein sterk verkleind. U weet wat ze zeggen: Voorkomen is beter dan genezen! LW Techniek kan samen met u kijken naar de invulling van de beveiligingscamera's ten behoeve van uw terrein en zal ook zelf zorgen voor de installatie. Zo lopen wij samen het systeem door en koppelen de camera aan uw telefoon. Zo heeft u 24/7 inzicht in wat er op uw terrein gebeurt. De camera's die gebruikt worden door LW Techniek zijn van het kwaliteitsmerk Provision, waardoor u ook een scherpe beeldkwaliteit heeft. Op deze manier kunt u altijd goed zien wat er op de beelden gebeurt of gebeurd is. 

Camerabewaking tijdens uw evenement

Het is uiteraard ook mogelijk om het terrein van uw evenement te voorzien van camerabewaking. Zo heeft LW Techniek dit al voor meerdere evenementen mogen verzorgen. Naast beveiligingscamera's kunnen ook bewakingslichtmasten geleverd worden. LW Techniek werkt graag met duurzame verhuurmaterialen. Deze lichtmasten functioneren dan ook op zonne-energie. 

Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van de beveiliging van uw terrein? 

Bent u ergens naar op zoek maar heeft u het niet kunnen vinden op onze website? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op door hieronder te klikken! 

Klik hier om een offerte op te vragen

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Terreinbeveiliging. Weet wat er gebeurt op uw terrein

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0