Rijbak verlichting LED. Een veilige en praktische oplossing

Rijbak verlichting LED. Een veilige en praktische oplossing

Rijbak verlichting LED heeft de volgende voordelen:

  • Bespaar energiekosten
  • Minder vaak vervangen
  • Geen schaduwen door optimale plaatsing

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Led verlichting voor uw rijbak: dé duurzame oplossing

Rijbak verlichting LED | Wie een rijbak heeft, wil graag dat dit een veilige omgeving is. Of u nu een binnen- of buitenbak heeft, deze zal goed verlicht moeten worden. U wilt namelijk naast veilig kunnen paardrijden ook uw paard veilig kunnen verzorgen. Echter kan de verlichting van een paardenbak zeer prijzig zijn. Door dit in te vullen met LED verlichting kunt u de energiekosten laag houden. LW Techniek kan een energiezuinige en duurzame invulling aan de verlichting van uw rijbak geven.

Meer informatie over rijbak verlichting LED?

Neem dan vandaag nog contact op!

Rijbak verlichting LED

Laat een lichtplan opstellen voor uw paardenbak

Om een goede invulling te geven aan uw rijbak, kunt u een lichtplan laten opstellen, volledig op maat gemaakt aan de hand van uw persoonlijke situatie. Lw Techniek probeert een zo egaal mogelijke verlichting te realiseren, voor het beste resultaat. Zo wordt er een prettige verlichting in uw rijbak geïnstalleerd, welke zorgt voor zo weinig mogelijk schaduw. Hierdoor creëert u een veilige omgeving. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor de verlichting van uw rijbak.

Waarom led verlichting in uw paardenbak?


Energiebesparing

Vervangt u uw bestaande verlichting? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw energieverbruik met minstens de helft zal halveren. Met het vervangen van bestaande verlichting kan dus een flinke energiebesparing gerealiseerd worden.

Meer lichtopbrengst

Naast dat het vervangen van uw bestaande verlichting een flinke besparing op kan leveren op het gebied van energiekosten, mag u er bij vervanging van uw bestaande verlichting ook vanuit gaan dat de opbrengst van de nieuwe verlichting tot wel twee keer zoveel lichtopbrengst realiseert.

Rijbak verlichting LED. Een veilige en praktische oplossing

Een inkijkje in onze afgeronde projecten

Waarom LW Techniek?

Dat LED verlichting voor uw paardenbak een goede oplossing is om op duurzame wijze ook in de donkere periode gebruik te kunnen maken van uw rijbak, zal duidelijk zijn. Maar ook voor LW Techniek kiezen is een goede keuze, zo zeggen al onze bestaande klanten. Wij realiseren namelijk alles voor u van A tot Z. Van lichttekening tot installatie van de Led verlichting voor in uw paardenbak, paardenstal, manege of rijhal, LW Techniek maakt het in orde.

Naast dat LW Techniek het uw project van A tot Z kan verzorgen, kunnen wij u ook begeleiden bij het aanvragen van de ISDE subsidie.

Meer informatie over rijbak verlichting LED?

Laat hieronder uw gegevens achter!

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Rijbak verlichting LED. Een veilige en praktische oplossing

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0