Test

Rijbak verlichting LED. Een veilige en praktische oplossing

Rijbak verlichting LED | Wie een rijbak heeft, wil graag dat dit een veilige omgeving is. Of u nu een binnen- of buitenbak heeft, deze zal goed verlicht moeten worden. U wilt namelijk naast veilig kunnen paardrijden ook uw paard veilig kunnen verzorgen. Echter kan de verlichting van een paardenbak zeer prijzig zijn. Door dit in te vullen met LED verlichting kunt u de energiekosten laag houden. LW Techniek kan een energiezuinige en duurzame invulling aan de verlichting van uw rijbak geven. 

Meer informatie over rijbak verlichting LED?

Neem dan vandaag nog contact op!

Rijbak verlichting LED

Waarom LED verlichting? 

LED verlichting heeft vele voordelen. Naast dat het energiezuinig en duurzaam is, gaat LED verlichting doorgaans veel langer mee dan andere types verlichting. Een led lamp gaat gemiddeld genomen 50.000 uur mee, terwijl een spaarlamp of TL-lamp maar 5000 tot 10.000 uur meegaat! Dat is een aanzienlijk verschil.

Hoeveel u bespaart ten opzichte van uw huidige rijbak verlichting, is natuurlijk afhankelijk van het type verlichting wat u nu in uw rijbak heeft hangen. Bij gloei- of halogeenlampen is de besparing maximaal 90% en bij spaar- of TL-lampen is er een besparing van maximaal 50% op de energierekening. Zoals u ziet, is de besparing op uw energierekening dan ook al de moeite waard om uw verlichting te vervangen.

Daarnaast hoeft deze verlichting minder vaak vervangen te worden, wat ook weer geld bespaart en niet te vergeten: uw eigen energie! Die energie stopt u dan ook vast liever in het verzorgen van uw paard! Voor bedrijven niet geheel oninteressant: bedrijven die ervoor kiezen om led verlichting in hun pand te verwerken, kunnen een speciale subsidie aanvragen. Zo is de investering sneller terugverdiend.

Laat een lichtplan opstellen voor uw paardenbak

Om een goede invulling te geven aan uw rijbak, kunt u een lichtplan laten opstellen. Zo wordt er een prettige verlichting in uw rijbak geïnstalleerd, welke overigens zorgt voor zo weinig mogelijk schaduw. Hierdoor creëert u een veilige omgeving. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor de verlichting van uw rijbak. 

Mobiele LED verlichting tijdens uw ruitersport evenement

Wanneer u een ruitersport evenement organiseert, kan het ook zijn dat u een tijdelijke rijbak creëert. Ook deze zal goed verlicht moeten zijn. LW Techniek kan voor mobiele LED lichtmasten zorgen welke tevens werken op zonne-energie. Wie wil nu niet een duurzame invulling van zijn of haar evenement? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over rijbak verlichting LED?

Laat hieronder uw gegevens achter!