Test

VDL Stud | LW Techniek kwam licht brengen.

VDL Stud | LW Techniek kwam licht brengen.

VDL Stud

VDL Stud is een internationaal paardenbedrijf gevestigd in het Friese hart, in de plaats Bears. Een bedrijf waar het gemiddelde paardenmeisje vast wel eens van gehoord heeft. In een paardenstal is het belangrijk dat er voldoende licht is, voornamelijk voor de veiligheid maar uiteraard ook voor het welzijn van de dieren. De lichtintensiteit heeft veel invloed op paarden en het is dan ook belangrijk om hier doordacht mee om te gaan. Het is belangrijk om een goede balans te vinden in lichtintensiteit, de verdeling van het licht, de daglengte en de lichtkleur. Gelukkig konden zij terecht bij LW Techniek, zij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van verlichting in de paardensport branche. VDL Stud werd voor LW Techniek een belangrijke klant, het was namelijk een aanleiding naar een nog veel groter project!

In 2017 mocht LW Techniek hier de verlichting vervangen voor LED verlichting. Naast het praktische nut van deze verlichting gaf het ook een professionele uitstraling. Door LED verlichting te gebruiken worden kosten bespaard en hoeft deze verlichting veel minder vaak vervangen te worden dan oude verlichting. Zo blijft er meer tijd over om te schenken aan de paarden. 

Dit kreeg echter nog een staartje, want ook voor het grote nieuwe gebouw werd LW Techniek gevraagd. Dat was nog een véél groter project. Ondertussen had LW Techniek al weer meer ervaring opgedaan en kon dit hier dan ook met veel plezier tot uiting brengen. 

Lees hier over VDL Stud Voortplantingscentrum

Wilt u ook LED verlichting laten plaatsen in uw stallen?

LW Techniek heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van LED verlichting in paardenstallen van bekende ruiters. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van een lichtplan welke geheel is afgestemd op de veiligheid en het welzijn van de paarden. Bent u nieuwsgierig naar wat dit precies inhoudt? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit onderwerp.