Test

Staatsbosbeheer | LW Techniek op reis naar Terschelling

Staatsbosbeheer | LW Techniek op reis naar Terschelling

LW Techniek steekt zeeën over!

LW Techniek is gevestigd op het vaste land, maar zal zich nergens door tegen laten houden. In augustus 2019 werd LW Techniek uitgenodigd door Staatsbosbeheer van Terschelling. Inderdaad, het waddeneiland. Geen probleem! De bemanning van LW Techniek klom aan boord, overwon de Waddenzee en meerde aan op het prachtige eiland.

LW Techniek mocht beveiligingscamera's installeren. Een grote eer om te mogen samenwerken met zo'n grote naam. Er werd gekozen voor een gebruiksvriendelijk Provision camerasysteem waarbij op de telefoon meegekeken kan worden. Zowel de loods als het kantoor werden hiermee ingevuld. Door deze camerasystemen te plaatsen wordt zowel veiligheid als preventie gerealiseerd. 

Een leuke klus met een mooi resultaat!

Waarom beveiligingscamera's laten plaatsen?

Er zijn verschillende redenen om beveiligingscamera's te laten plaatsen, maar de voornaamste reden zit al verstopt in het woord. Veiligheid. Ook wel één van de primaire basisbehoeften van de mens. Voelen wij ons niet veilig, dan kunnen we niet optimaal functioneren. Beveiligingscamera's zorgen niet alleen voor de mogelijkheid om een ongewenste bezoeker achteraf op te kunnen sporten. Beveiligingscamera's zijn juist in staat om ongewenste bezoekers op afstand te houden. Zij beschikken over een preventieve werking. Er wordt vaker ingebroken bij panden waar geen beveiligingscamera's hangen en deze panden worden hier door inbrekers dan ook bewust op uitgekozen. Het is niet alleen verstandig om camera's te laten plaatsen bij uw bedrijf, ook bij u thuis is het geen overbodige luxe. Zo zorgt u ervoor dat u zich altijd veilig voelt. Lees hier meer over camerabeveiliging

Organiseert u een evenement of heeft u tijdelijk camerabeveiliging nodig? Denk er dan eens over na om een CO2 vrije cameramast te huren bij LW Techniek. Deze zijn voorzien van accu en zonnepanelen en zijn dan ook duurzaam en kostenbesparend. Lees hier meer over CO2 vrije cameramasten van LW Techniek. Heeft u vragen over camerabeveiliging? Neem dan contact met ons op.