Test

Slagerij Aldershof | Optimale presentatie van het vlees

Slagerij Aldershof | Optimale presentatie van het vlees

Slagerij Aldershof 

U kent het wel, even vlees halen bij de slager. Aangekomen bij de opgelichte vitrine loopt het water u al in de mond. Die biefstukken, die zien er zó lekker uit! Dit aanbod moet wel van uitstekende kwaliteit zijn! In de slagerswereld zijn er tal van trucjes om de producten er uit te laten springen en er nét even wat lekkerder uit te laten zien dan in de supermarkt. De slager wil kwaliteit uitstralen en daar kan LW Techniek een handje bij helpen, zo ook bij Slagerij Aldershof.

In 2018 werd LW Techniek benaderd door Slagerij Aldershof in Oosterwolde. Zij kampten met problemen met de verlichting en dan voornamelijk de hoeveelheid. Er was te weinig licht in de slagerij en in de winkel, wat de zaken niet ten goede kwam. LW Techniek heeft hiervoor een lichtplan ontworpen, welke voornamelijk gericht was op het 'er laten uitspringen' van de producten. Hiervoor werd 'deep pink color' gebruikt, een manier om het vlees optimaal te presenteren en uit te lichten. De verlichting in de slagerij werd vervangen voor LED verlichting, wat fiscaal voordeel met zich meebrengt en recht op subsidie. Ook de buitenverlichting heeft LW Techniek geheel mogen vervangen. 

Benieuwd wat verlichting voor uw bedrijf kan doen? 

Of u nu zoals Slagerij Aldershof heerlijke biefstukken en koteletjes verkoopt, of dat u nu elektrische fietsen of snoepgoed verkoopt. U wilt graag dat uw producten optimaal gepresenteerd worden en zich van hun beste kant laten zien. Door een lichtplan te laten opstellen voor uw zaak kunt u ervoor zorgen dat uw producten er uit springen. Nieuwsgierig naar hoe zo'n lichtplan er uit kan zien? Kijkt u dan eens op deze pagina. Ook de buitenkant van uw bedrijf kan er uitnodigender uit komen te zien door het tactisch laten plaatsen van LED verlichting. Zo loopt geen klant u meer voorbij.