Test

Slagerij Aldershof | Optimale presentatie van het vlees

Slagerij Aldershof | Optimale presentatie van het vlees

Slagerij Aldershof

In 2018 werd LW Techniek benaderd door Slagerij Aldershof in Oosterwolde. Ze willen graag kwaliteit uitstralen. Bij deze slagerij was te weinig verlichting aanwezig. Ze wilden graag het vlees optimaal presenteren en uit te lichten. Er werd gekampt met problemen met de hoeveelheid van de verlichting.

LW Techniek heeft hiervoor een lichtplan ontworpen, welke er voornamelijk gericht was op het tentoonstellen van de producten. Hiervoor werk 'deep pink color' gebruikt, een manier op het vlees optimaal te presenteren. De verlichting in de slagerij werd vervangen door LED verlichting. Ook de buitenverlichting heeft LW Techniek geheel vervangen.

Benieuwd wat verlichting voor uw bedrijf kan doen?

Of u nu zoals Slagerij Aldershof heerlijke biefstukken en koteletjes verkoopt, of dat u nu elektrische fietsen of snoepgoed verkoopt. U wilt graag dat uw producten optimaal gepresenteerd worden en zich van hun beste kant laten zien. Door een lichtplan te laten opstellen voor uw zaak kunt u ervoor zorgen dat uw producten er uit springen. Nieuwsgierig naar hoe zo'n lichtplan er uit kan zien? Kijkt u dan eens op deze pagina. Ook de buitenkant van uw bedrijf kan er uitnodigender uit komen te zien door het tactisch laten plaatsen van LED verlichting. Zo loopt geen klant u meer voorbij.