Test

Hippisch Holtrijk | LW Techniek was erbij voor het jubileum

Hippisch Holtrijk | LW Techniek was erbij voor het jubileum

Hippisch Holtrijk

In juli 2019 werd 'Hippisch Holtrijk' georganiseerd in het prachtige Drentse Grolloo. Een groot evenement welke het hartje van menig paardenliefhebber sneller doet kloppen. Dit jaar was de 5e editie en dus een jubileum! Extra reden dus om groots uit te pakken en dat had de organisatie zeker gepland. Met een beetje hulp natuurlijk, van niemand minder dan LW Techniek. 

LW Techniek mocht meerdere diensten verlenen aan dit prachtige evenement. Zo werd het terrein verlicht met CO2 vrije lichtmasten op accu en werd er springverlichting toegepast in de vorm van LED flood light. Door deze duurzame verlichting in de vorm van LED konden hoge kosten bespaard blijven, zodat er meer geld beschikbaar bleef voor andere leuke dingen, zoals een suikerspin machine! 

Er stond ook een tent, maar u weet hoe het is. U bent binnen, maar toch ook wel weer buiten. Het kan dan ook wel eens wat fris zijn. De tent mocht LW Techniek verwarmen met behulp van een duurzame pelletkachel. Deze kachel is goedkoper dan de traditionele heaters die vaak worden gebruikt en ook milieubewuster! Met deze heater had niemand het koud! 

Hippisch Holtrijk werd daarnaast goed beveiligd door de installatie van camerabewaking. Achteraf bleek dit geen slechte zet van de organisatie van het evenement. De suikerspin machine werd vermist, maar na de camerabeelden terug te hebben gekeken bleek al snel dat iemand deze per ongeluk mee naar huis had genomen. De camerabeelden waren echter van dergelijke kwaliteit dat al snel duidelijk was wie er nu zo dol was op suikerspin....

Erg interessant, maar wat verhuren jullie nog meer?

Naast verlichting, camerabeveiliging en pelletkachels verhuren wij nog veel meer. Zo verhuren wij schaarhoogwerkers, heftrucks, maar ook een totale evenementenservice waarbij u als organisatie in één keer klaar bent. Hier is namelijk het transport ook bij inbegrepen, waarbij LW Techniek persoonlijk alles komt brengen. Zo kunt u zich richten op andere organisatorische activiteiten om uw evenement tot een groot succes te maken.