Test

Hippisch Holtrijk | LW Techniek was erbij voor het jubileum

Hippisch Holtrijk | LW Techniek was erbij voor het jubileum

Hippisch Holtrijk

In juli 2019 werd 'Hippisch Holtrijk' georganiseerd in het Drentse Grolloo. Een groot evenement dat ieder jaar veel bezoekers trekt. Dit jaar was het 5 jarig jubileum en de organisatie wilde groots uitpakken.

LW Techniek mocht meerdere diensten verzorgen voor dit evenement. Zo werd het terrein verlicht met CO2 vrije lichtmasten op accu en werd er springverlichting toegepast in de vorm van LED flood light. Door deze duurzame verlichting in de vorm van LED konden hoge kosten bespaard blijven.

De tent mocht LW Techniek verwarmen met behulp van een duurzame pelletkachel. Deze kachel is goedkoper dan de traditionele heaters die vaak worden gebruikt en ook milieubewuster!

Hippisch Holtrijk werd daarnaast goed beveiligd door de installatie van camerabewaking.

Erg interessant, maar wat verhuren jullie nog meer?

Naast verlichting, camerabeveiliging en pelletkachels verhuren wij nog veel meer. Zo verhuren wij schaarhoogwerkers, heftrucks, maar ook een totale evenementenservice waarbij u als organisatie in één keer klaar bent. Hier is namelijk het transport ook bij inbegrepen, waarbij LW Techniek persoonlijk alles komt brengen. Zo kunt u zich richten op andere organisatorische activiteiten om uw evenement tot een groot succes te maken.