Test

Farmfest Oldetrijne | Alle benodigdheden voor uw festival

Farmfest Oldetrijne | Alle benodigdheden voor uw festival

Farmfest Oldetrijne

In Oldetrijne werd in augustus 2019 het Farmfest Oldetrijne georganiseerd. Naar horen zeggen hét festival van Zuid-Oost Friesland. Een mysterieus festival welke zich zelfs uitbreidt naar het naastgelegen natuurgebied waar artiesten in het wild te spotten zijn. Een festival waar je als agrarisch liefhebber maar al te graag bij zou willen zijn! Bij een dergelijk festival met natuurgebieden waar artiesten zich verstoppen, is het natuurlijk dat er geen bezoekers de sloot in lopen of een enkel breken. Daarom is het zeer belangrijk dat de verlichting bij dit festival goed wordt ingevuld. Farmfest Oldetrijne wist daar echter wel een mooie adresje voor, namelijk LW Techniek. 

LW Techniek kreeg de eer om voor dit bijzondere festival de verlichting in en rondom in te vullen. Er werd gekozen voor een duurzame oplossing, namelijk compleet CO2 vrij en op accu. Door het grote bereik van deze lichtmasten werd het terrein goed verlicht en konden bezoekers tijdens hun zoektocht naar artiesten in het wild nog uitstekend zien waar zij hun voeten plaatsen (en vooral waar niet).  

Naast de verlichting mocht LW Techniek zich ook ontfermen over de camerabewaking en werd er dus ook een compleet camerasysteem geïnstalleerd. Zo werd wanordelijk gedrag voorkomen en was het voor de organisatie precies in kaart gebracht welke personen zich op het terrein bevonden. Voor bezoekers werd zo ook een veilig gevoel gecreëerd en dat is natuurlijk wel zo prettig. 

Organiseert u ook een evenement?

LW Techniek kan ook voor uw evenement lichtmasten plaatsen en camera beveiliging. Echter is dat niet het enige wat LW Techniek voor u kan betekenen. Diverse mogelijkheden zijn te huren, maar ook een totaal evenementenservice is beschikbaar. Hierbij worden de materialen ook gebracht en geplaatst en hoeft u geen groot transport te regelen. Daarnaast hoeft u dan maar één partij te benaderen voor de invulling van uw evenement. Korte lijntjes, daar houden we van.