Emissievrije mobiele lichtmasten huren of kopen

Lichtmast huren?

Ook voor het huren van emissievrije lichtmasten kunt u bij ons terecht!

Een lichtmast van LW Techniek is een duurzame oplossing voor verlichting op locatie

Bij LW Techniek verhuren en verkopen wij uitsluitend CO2 vrije mobiele lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De lichtmasten die wij zowel verkopen als verhuren, zijn uniek in hun soort vanwege het feit dat ze op accu's en zonne-energie lopen. Een lichtmast van LW Techniek is daarom een duurzame oplossing voor verlichting op locatie. Indien er geen zonne-energie is kunnen de masten altijd opgeladen worden door middel van 230V. Ook in de bouwwereld kan een lichtmast een uitkomst bieden wanneer er mobiel licht nodig is.

Geen brandstof- en arbeidskosten, geen uitstoot!

Lichtmasten van LW techniek bieden niet alleen duurzaamheid, maar ook slimme functionaliteit. Deze lichtmasten kunnen eenvoudig schakelen tussen verschillende verlichtingsstanden, waarbij de keuze bestaat uit 1, 2 of 4 lampen. Hierdoor wordt onnodig verlichten voorkomen en wordt er op een efficiënte manier gewerkt.

Met een krachtig accupakket dat voldoende zonne-energie kan opslaan, kunnen deze lichtmasten jarenlang blijven functioneren. In vergelijking met traditionele lichtmasten die op brandstof werken, levert dit aanzienlijke kostenbesparingen op. Er is geen brandstof nodig, er zijn geen arbeidskosten verbonden aan de lichtmasten omdat deze via app worden uitgelezen en uiteraard is er geen CO2-uitstoot. Bovendien kunnen de lichtmasten extern worden opgeladen via een 230V-aansluiting op locatie.

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Emissievrije mobiele lichtmasten huren of kopen

Situatie

Aantal masten
Huurtermijn

Mogelijke besparing

vergelijk hieronder uw kosten en uitstoot ten opzichte van conventionele lichtmasten op Diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0

Waar kan een duurzame mobiele lichtmast gebruikt worden?

De lichtmasten van LW Techniek zijn op vrijwel alle plaatsen inzetbaar. indien de zon overdag schijnt kunnen de accu's van de lichtmast weer opgeladen worden. Er is altijd een mogelijkheid om de masten op te laden doormiddel van 230V. Zet een lichtmast bijvoorbeeld in op de bouw, een evenement of tijdens onderhoud aan de weg. Het is allemaal mogelijk met een multi-inzetbare lichtmast van LW Techniek uit Beilen!


De bouw

Goed zicht is erg belangrijk bij werkzaamheden op een locatie waar weinig zicht is. Vaak is er ook geen netstroom aanwezig. Daarom bieden wij een duurzame oplossing op zonne-energie.

Evenementen

Door een lichtmast te huren bij LW Techniek kiest u voor een duurzame en slimme oplossing. Overdag worden de lichtmasten opgeladen doormiddel van zonne-energie, zodat de lichtmast s' nachts kan helpen uw bezoekers met goed zicht hun weg te vinden.

Wegverkeer

Plaats een mobiele lichtmast langs de weg om veilig en met goed zicht uw klus uit te kunnen voeren.

Emissievrije mobiele lichtmasten huren of kopen

Onze laatste projecten

Wij verhuren en verkopen mobiele lichtmasten aan zeer uiteenlopende bedrijven. Hier ziet u de laatste drie projecten waarbij onze lichtmasten zijn gebruikt om op duurzame wijze te kunnen verlichten.

MOBIELE LICHTMAST HUREN

Wil je jouw evenement op duurzame wijze verlichten? Bij LW Techniek huur je jouw elektrische uitstoot vrije lichtmast op accu vanaf een vast bedrag per week! Wij verhuren door heel Nederland.

Ik wil huren

MOBIELE LICHTMAST KOPEN

Wil je meer informatie over het kopen van een lichtmast van LW Techniek? Of wil je meer informatie over het op maat laten maken? Neem gerust even contact op.

Ik wil kopen

Uw mobiele lichtmast eenvoudig opgeladen

De lichtmasten van LW Techniek zijn allemaal voorzien van zonnepanelen. Hierdoor laden ze zichzelf weer op en hoeft u zich niet druk te maken over de hoeveelheid diesel die nog in de lichtmast zit. Mocht de lichtmast binnen staan waardoor opladen met zonne-energie geen optie is, dan kan de lichtmast altijd opgeladen worden via het stopcontact. Zo komt u nooit zonder licht te zitten.

Waarom zijn onze lichtmasten uniek?


Volledig elektrisch

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 25 tot 30 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig. Alles wat extra gevoed wordt kan als winst worden meegenomen.

Geluidloos

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

Uitstootvrij

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

mobiele lichtmasten

Bekijk onze folder met nog meer informatie over lichtmasten

Klik op een van onderstaande pagina's om groter te bekijken.

Emissievrije mobiele lichtmasten huren of kopen

Op afstand uit te lezen

Wij bieden een speciale app aan waarmee u continu op afstand de mobiele lichtmast kunt uitlezen. In deze app vindt u onder andere de resterende tijdsduur van het product en verschillende gegevens over de zonne-energie. Heel handig als u op afstand gegevens uit wilt kunnen lezen over de lichtmast. Dit bespaart u vele arbeidskosten.

Onze lichtmasten zijn zowel te huur als te koop. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Meer informatie over onze mobiele lichtmasten?

Laat hieronder uw gegevens achter