Mobiele lichtmast kopen

Mobiele lichtmast kopen

Waarom mobiele lichtmast kopen van LW Techniek?

  • Duurzame CO2 vrije lichtmasten
  • Met accu geladen door zonnepanelen
  • Geluidloos
  • Geen dieseluitstoot
  • En er zijn nog veel meer redenen!

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Bereken binnen 5 minuten uw benodigde investering

Mobiele lichtmast kopen bij LW Techniek

Mobiele lichtmast kopen? Dan bent u bij LW Techniek aan het juiste adres! Bij LW Techniek verkopen en verhuren wij uitsluitend CO2 vrije mobiele lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De mobiele lichtmasten die wij leveren, zijn uniek in hun soort en gaan de strijd aan met de vervuilende en lawaai makende lichtmasten die aangedreven worden met een dieselaggregaat. Wij leveren door heel Nederland.

Wat maakt onze lichtmasten uniek?


VOLLEDIG ELEKTRISCH

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 50 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig.

GELUIDLOOS

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

UITSTOOTVRIJ

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

mobiele lichtmast kopen

Wat zijn de kosten om een lichtmast te kopen of laten ontwikkelen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op. Wij bieden de beste oplossing!

Uw lichtmast eenvoudig opgeladen

Ontwikkelen, ontwerpen, uitwerken en produceren

Lichtmast of andere hardware en installatie laten ontwikkelen en produceren door LW techniek.

Wij maken uw lichtmast op maat, ook andere producten voor andere doeleinden, kunnen wij door onze veelzijdigheid ontwikkelen, uitwerken en produceren. In de ontwerpfase wordt in goed overleg met de klant de "look" van het product of object bepaald en het resultaat in 3D ontworpen.

Kwaliteit

Bij LW techniek gebruiken we de beste producten om het meeste rendement uit accu’s en verlichting te halen. Lampen die maar liefst 48000 lumen aan licht geven. Wij houden de co2 uitstoot zo laag mogelijk en gebruiken o.a. Victron Energie ( wereldmarktleider in kwaliteitsproducten voor autonome stroomvoorziening) voor onze accu systemen.

Mobiele lichtmast kopen
100%
min
136%

Lichtmasten op maat

Iedere situatie is anders en vergt andere specificaties van uw lichtmast. Staat uw lichtmast in een stedelijk gebied waar geen toezicht op de lichtmast is? Dan kan het bijvoorbeeld prettig zijn om een inklim beveiliging aan te brengen op de lichtmast. En wellicht dat een hangslot ook handig kan zijn in deze situatie. Ook bijvoorbeeld de benodigde hoogte en het aantal benodigde lumen kan per situatie verschillen.

Speciaal voor de situaties waar een standaard lichtmast onvoldoende uitkomst biedt, bieden we daarom lichtmasten op maat aan. Neem gerust eens contact op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Bent u opzoek naar een lichtmast inclusief camera's voor de beveiliging van uw evenement? Ook dat kunnen wij leveren.

Neem contact op

Meer informatie over onze lichtmasten ontvangen?

Neem contact op of laat hieronder uw gegevens achter