Test

Mobiele lichtmast kopen/ontwikkelen

Bent u opzoek naar een adres voor het kopen van een mobiele lichtmast? Dan bent u bij LW Techniek aan het juiste adres! Bij LW Techniek hebben wij een speciaal type lichtmast ontwikkeld. Onze lichtmasten zijn volledig CO2 vrij. Dit maakt ze ontzettend geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Lawaaierige en vervuilende lichtmasten zijn verleden tijd. Lees hieronder meer over onze lichtmasten.

Wat maakt onze lichtmasten uniek?


VOLLEDIG ELEKTRISCH

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 50 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig.

GELUIDLOOS

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

UITSTOOTVRIJ

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

Mobiele lichtmast kopen/ontwikkelen

Uw lichtmast eenvoudig opgeladen

De lichtmasten van LW Techniek zijn allemaal uitgerust met een zonnepaneel om het accupakket van de lichtmast op te laden. Hierdoor is het in de gaten houden van het dieselniveau in uw lichtmast verleden tijd. Op een vol accupakket kan een lichtmast tot 50 uur onafgebroken verlichten. Gebruikt u de lichtmast in een binnen situatie en is opladen via het zonnepaneel niet mogelijk? Laad uw lichtmast dan eenvoudig op via het stopcontact.

Mobiele lichtmast kopen/ontwikkelen

Lichtmasten op maat

Iedere situatie is anders en vergt andere specificaties van uw lichtmast. Staat uw lichtmast in een stedelijk gebied waar geen toezicht op de lichtmast is? Dan kan het bijvoorbeeld prettig zijn om een inklim beveiliging aan te brengen op de lichtmast. En wellicht dat een hangslot ook handig kan zijn in deze situatie. Ook bijvoorbeeld de benodigde hoogte en het aantal benodigde lumen kan per situatie verschillen.

Speciaal voor de situaties waar een standaard lichtmast onvoldoende uitkomst biedt, bieden we daarom lichtmasten op maat aan. Neem gerust eens contact op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Bent u opzoek naar een lichtmast inclusief camera's voor de beveiliging van uw evenement? Ook dat kunnen wij leveren.

Neem contact op

Meer informatie over onze lichtmasten ontvangen?

Neem contact op of laat hieronder uw gegevens achter