Test

Mobiele lichtmast huren

Bent u opzoek naar een adres voor het huren van een mobiele lichtmast? Dan bent u bij LW Techniek aan het juiste adres! Bij LW Techniek verhuren en wij uitsluitend CO2 vrije lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De lichtmasten die wij verhuren, zijn uniek in hun soort en gaan de strijd aan met de vervuilende en lawaaimakende lichtmasten die aangedreven worden met een dieselaggregaat. Wij leveren door heel Nederland.

Wat maakt de lichtmasten van LW Techniek uniek?


VOLLEDIG ELEKTRISCH

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 50 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig.

GELUIDLOOS

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

UITSTOOTVRIJ

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

Mobiele lichtmast huren

Uw lichtmast eenvoudig opgeladen

De lichtmasten die u kunt huren bij LW Techniek zijn allemaal voorzien van een zonnepaneel. Zo worden de lichtmasten automatisch opgeladen. Het in de gaten houden van de hoeveelheid diesel in uw lichtmast is dus verleden tijd. 

Omdat onze lichtmasten uitstoot vrij zijn, kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt. Maar omdat het in de meeste gevallen in een binnen situatie niet mogelijk is de lichtmast met behulp van het zonnepaneel op te laden, zijn onze lichtmasten ook via het stopcontact op te laden. Onze lichtmasten worden standaard geleverd met een vol accu pakket waarmee de lichtmast tot 50 uur onafgebroken kan verlichten.

Lichtmast Laten ontwikkelen ?

Tarieven voor één week

Al vanaf €275,-

Transport is bij deze prijs niet inbegrepen. Neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden voor transport en de bijbehorende mogelijkheden.

Neem contact op

Tarieven voor langere periode

Prijs op aanvraag

Wilt u onze lichtmasten voor langere periode huren? Neem dan even contact op. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel.

Vraag offerte aan

Meer informatie over onze lichtmasten?

Neem contact op of laat hieronder uw gegevens achter