Mobiele lichtmasten huren bij LW Techniek

Mobiele lichtmasten huren bij LW Techniek

Wat maakt de lichtmasten van LW Techniek uniek?

ONZE LICHTMASTEN

In onderstaande overzicht ziet u de lichtmasten die wij verhuren. U leest er meer over door op de producten te klikken. Hierbij vindt u een video van de lichtmast, foto's en specificaties. U kunt ook direct eenvoudig een offerte aanvragen. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

{{ data.title }}

{{data.onderschrift}}

{{ data.prijs }}

VRAGEN OVER DE VERHUUR VAN ONZE LICHTMASTEN?

Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.

Volledig elektrisch

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 50 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten die u kunt huren bij LW Techniek zijn allemaal voorzien van een zonnepaneel. Zo worden de lichtmasten automatisch opgeladen. Omdat onze lichtmasten uitstoot vrij zijn, kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt. Tevens kunnen ze via het stopcontact opladen. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig. Naast laden via het stopcontact, is het ook mogelijk om een extra zonne-energie bok bij te huren. Deze kan per dag de accu's voor 25 uur extra laden.

Geluidloos

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

Uitstootvrij

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

Duurzaam

De lichtmast is opgebouwd uit accu’s zonder diesel generator, is geluidloos, emissiearm en daarom 1 van de duurzaamste lichtmasten op de markt, met een lichtcapaciteit van wel 48000 Lumen! De lichtmasten hebben standaard een brandtijd van 25 tot 30 uur. Afhankelijk van de hoeveelheid zon, kunnen de accu’s altijd bijgeladen worden met de ingebouwde lader van 230v. Hierdoor kunnen de lichtmasten zonder limiet blijven branden.

CE-gecertificeerd

Wij beheren onze eigen productie in het bouwen van lichtmasten CE gecertificeerd. Onze lichtmasten zijn van zeer sterk materiaal gebouwd en zijn vandalisme bestendig! Degelijke lichtmasten die een stoot kunnen hebben op accu/zonne-energie. Daarnaast zijn de stelpoten van de lichtmast robuust, stabiel en veilig. Deze poten zijn inklapbaar, zodat er niet over gevallen kan worden, bijvoorbeeld in de stad of op een bouwplaats. Het frame is gegalvaniseerd en bevat vier inwendige stelpoten om de lichtmast waterpas te zetten. Alles om aan uw wensen te voldoen.

Inzicht brandcapaciteit

De ingebouwde voltmeter is om te voorkomen dat er vergeten wordt op te laden en voorkomt uitval van de verlichting. De voltmeter houdt bij wanneer de mast geladen moet worden. Geeft de flitslamp een signaal, dan is er nog +-2 uur brandcapaciteit in de accu’s. Tevens is er een tijdklok in combinatie met een licht/donker cel ingebouwd, zodat alle instelbare tijden per dag/week van de verlichting mogelijk zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden om lichtmasten te huren voor uw situatie?

Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden van de mobiele lichtmasten die wij verhuren.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier.

lichtmasten huren

Mobiele lichtmasten huren voor ieder evenement

De lichtmasten die wij bij LW Techniek verhuren, zijn multifunctioneel inzetbaar. Hieronder vindt u een inkijkje voor wat voor soort doeleinden de lichtmasten reeds ingezet worden.

Evenementen
Infra- en bouw wereld
Moeilijk bereikbare plaatsen
Gas, olie en mijnbouw
Militaire toepassing
Parkeerplaatsen
Infra wereld
Verhuur en verkoop

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Tarieven voor huren

Bruto Verhuur Prijzen

450,00 Week prijs

150,00 Dag prijs

Transport is bij deze prijs niet inbegrepen. Neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden voor transport en de bijbehorende mogelijkheden.

Neem contact op

Tarieven voor langere periode huren

Prijs op aanvraag

Wilt u onze lichtmasten voor langere periode huren? Neem dan even contact op. Wij doen u graag geheel vrijblijvend een passend prijsvoorstel.

Vraag offerte aan

Meer informatie over onze lichtmasten?

Neem contact op of laat hieronder uw gegevens achter.

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Mobiele lichtmasten huren bij LW Techniek

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0