Test

Mobiele CO2 vrije lichtmasten. Duurzaam verlichten

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om duurzaam te ondernemen, want iedereen moet op zijn of haar manier een steentje bijdragen. Dat vinden wij bij LW Techniek ook. Wilt u uw evenement of bouwproject verlichten maar wilt u het milieu niet schaden? Daar kunnen wij u bij helpen. Met de mobiele CO2 vrije lichtmasten op accu van LW Techniek kunt u zorgeloos uw evenement of bouwproject verlichten. 

Deze CO2 vrije lichtmasten zijn een unieke invulling van uw evenement en zijn nog zeer schaars op deze. Door uw evenement duurzaam te verlichten kunt u zich dan ook onderscheiden van de concurrent. Steeds meer mensen hechten waarde aan een groene invulling en dat ziet u terug in de reacties van uw publiek. Daar doen we het voor, u toch ook? 

Mobiele CO2 vrije lichtmasten. Duurzaam verlichten

De lichtmasten van LW techniek zijn niet alleen heel erg duurzaam er zitten meer voordelen aan

- Stikstofvrij
- Milieubewust
- Geen uitstoot
- Dieselvrij
- Duurzaam
- Geluidloos
- Automatische schakeling tijden

Volledig op accu’s
Zonnepanelen op de lichtmasten laden de accu’s bij, waardoor er 30 tot 50 uur autonomie kan ontstaan.
48.000 Lumen!

Verhuur én verkoop (Vraag hier een offerte aan)

Subsidie mogelijkheden

Huur prijs bruto

€ 320.00 per week

Hoe krijg ik die lichtmasten op mijn terrein?

Wilt u lichtmasten huren maar beschikt u zelf niet over geschikt transport? Dan kunt u informeren naar mogelijkheden bij LW Techniek om de lichtmasten te vervoeren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen. Had u lichtmasten inclusief transport gewenst? Vraag dan een offerte aan en benoem dat u ook gebruik wilt maken van transport. U kunt de masten laten brengen maar u kunt ook transport huren en zelf de masten vervoeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. 

Offerte aanvragen?

Klik hier

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transport. Wilt u graag een offerte inclusief transport? Geef dit dan aan de opmerkingen en dan maken we op basis hiervan een offerte.