Mobiele beveiliging/verlichting in één

Uw evenement extra beveiligen/verlichten met onze mobiele hybride mast?

Mobiel cameratoezicht word steeds vaker ingezet bij grote maar ook bij kleine evenementen. Het grote voordeel van cameratoezicht is dat het evenement gemakkelijk vanaf één punt is te overzien. Zo worden strafbare feiten vastgelegd en kan er gemakkelijk (tijdelijk) bewijsmateriaal verzameld worden. Cameratoezicht geeft bovendien ook de mogelijkheid om sneller en beter te kunnen ingrijpen op het moment dat een ordeverstoring dreigt te ontstaan. Strafbare feiten en andere wanordelijkheden kunnen zo worden voorkomen.

Onze hybride masten zijn uitgerust met een zoom camera van hoge kwaliteit in combinatie met Led verlichting met een groot bereik. Door het grote zoombereik van de camera en de hoeveelheid licht die de led verlichting op de mast genereert is uw evenement gemakkelijk maar vooral ook snel te overzien. Dit kan essentieel zijn voor de beveiliging van uw evenement. Onze mast is in staat om uw evenement goed te verlichten maar ook tevens goed te beveiligen.

img_2809
camera-beveiliging-systeem
img_6931

Milieubewust beveiligen & verlichten

Onze mast is niet alleen efficiënt in het beveiligen van uw evenement, maar ook zeer efficiënt voor het milieu. Onze hybride mast wordt namelijk opgeladen door de zonnepanelen die op de mast gemonteerd zijn. Bent u opzoek naar een mobiele beveiliging/verlichting zonder enige uitstoot, geluidsniveau en brandstofverbruik? Dan is onze hybride mast wellicht iets voor uw evenement.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze hybride lichtmast of wilt u deze huren voor uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.