Test

Lichtmasten test

Levering van 4 lichtmasten voor STN

Levering van 4 lichtmasten voor STN

Wij mochten - namens opdrachtgever STN - 4 lichtmasten op leveren. Deze masten functioneren voor een omleiding. . De masten functioneren op dit moment meer dan een maand. Goed nieuws: de accu's zijn na lading iedere dag weer in het bezit van 100% energie. Dit kan maanden volgehouden worden. Dat laat zien dat de energie van onze lichtmasten optimaal ingezet kan worden. . Hoe is dit mogelijk? Bij deze opdracht wordt er namelijk gebruik gemaakt van de straatlamp van de lichtmast. Op deze manier kan hij ingezet worden tot 280 uur zonder dat de accu opgeladen hoeft te worden. . Opdrachtgever: STN Save Traffic Nederland. Zij hebben de lichtmasten geplaatst op Terschelling.
Van custom made tot offshore

Van custom made tot offshore

Wij mochten 2 lichtmasten leveren aan STN Nederland. Deze lichtmasten zijn speciaal ontworpen - custom made - voor parkeerplaatsen te Zwolle. Daarnaast mochten wij maar liefst 3 cameramasten opleveren aan onze vaste klant Sightwatch. Ook hebben wij nog 3 lichtmasten - in de verhuur - met asymmetrische projectverlichting mogen opleveren voor Allseas.
Lichtmasten voor GGD Drenthe

Lichtmasten voor GGD Drenthe

Wij mochten voor een tijdsbestek van 1.5 maand de verlichting voorzien bij GGD Drenthe?. Dit was nodig voor het aan- en afrijden van de auto’s voor de vaccinaties.