mobiele lichtmast

Mobiele lichtmasten kopen of huren bij LW Techniek

Mobiele lichmasten

Mobiele lichtmast kopen of mobiele lichtmast huren? Dat kan bij LW Techniek. Wij verkopen en verhuren uitsluitend CO2 vrije mobiele lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De lichtmasten die wij zowel verkopen als verhuren, zijn uniek in hun soort vanwege het feit dat ze op accu's en zonne-energie lopen. Een lichtmast van LW Techniek is daarom een duurzame oplossing voor verlichting op locatie. Indien er geen zonne-energie is kunnen de masten altijd opgeladen worden doormiddel van 230V. Ook in de bouwwereld kan een lichtmast een uitkomst bieden wanneer er mobiel licht nodig is.

Bekijk hieronder de producten die we aanbieden. Klikt u op een mobiele lichtmast, dan krijgt u een video te zien van de led lichtmast in werking. Zo ziet u gelijk het effect van de lichtmasten en leest u de specificaties.

{{ data.title }}

{{data.onderschrift}}

{{ data.prijs }}

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Mobiele lichtmasten kopen of huren bij LW Techniek

Situatie

Aantal masten
Periode

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel. In rode cijfers uw besparing.

Wat u bespaart aan diesel
0
0
Wat u bespaart aan CO2-uitstoot in kg
0
0

Heeft u een vraag over deze producten?

Vul dan onderstaande contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Waarom een mobiele lichtmast van LW Techniek?

Lichtmasten kopen of huren? We vertellen u graag waarom u kiest voor een mobiele led lichtmast van LW Techniek. De mobiele lichtmasten die wij zelf produceren zijn uniek in Nederland. Deze masten worden gekenmerkt door duurzaamheid en kwaliteit. We kunnen de lichtmasten ook op locatie komen leveren.


VOLLEDIG ELEKTRISCH

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 25 tot 30 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig. Alles wat extra gevoed wordt kan als winst worden meegenomen.

GELUIDLOOS

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

UITSTOOTVRIJ

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

lichtmasten kopen

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Mobiele lichtmasten kopen of huren bij LW Techniek

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0