Test

Lichtmast kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

lichtmasten kopen

Duurzame mobiele lichtmasten

Bij LW Techniek verkopen en verhuren wij uitsluitend CO2 vrije mobiele lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De mobiele lichtmasten die wij leveren, zijn uniek in hun soort en gaan de strijd aan met de vervuilende en lawaai makende lichtmasten die aangedreven worden met een dieselaggregaat. Wij leveren door heel Nederland.

Wat maakt onze lichtmasten uniek?

  • Volledig elektrisch: Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 50 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig.

  • Geluidloos: In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

  • Uitstootvrij: Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

  • Op maat: Wij maken uw lichtmast op maat. In de ontwerpfase wordt in goed overleg met de klant de "look" van het product of object bepaald en het resultaat in 3D ontworpen.

  • Meeste rendement: We gebruiken de beste producten om het meeste rendement uit accu’s en verlichting te halen. Lampen die maar liefst 48000 lumen aan licht geven. Wij houden de co2 uitstoot zo laag mogelijk en gebruiken o.a. Victron Energie (wereldmarktleider in kwaliteitsproducten voor autonome stroomvoorziening) voor onze accu systemen.

De lichtmasten die wij verkopen

In onderstaande overzicht ziet u de lichtmasten die wij verkopen. U leest er meer over door op de producten te klikken. Hierbij vindt u een video van de lichtmast, foto's en specificaties. U kunt ook direct eenvoudig een offerte aanvragen. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag

{{ data.title }}

{{data.onderschrift}}

{{ data.prijs }}

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

  • Kanaalweg 11
    9411 KB Beilen - Drenthe
  • 0593-566531
  • KvK: 66204372

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Lichtmast kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0