Test

LED veestalverlichting. Veilig en duurzaam

U bent trots op uw vee en doet er alles aan om zo goed mogelijk voor uw dieren te zorgen. Daar hoort een veestal bij welke optimaal verlicht is. Dit is goed voor het welzijn van de dieren maar daarnaast uiteraard ook voor de veiligheid voor uw personeel en uzelf. De verlichting staat een groot gedeelte van de dag aan en zal dan ook vaak zorgen voor hoge energiekosten. Dit kunt u echter voorkomen door te kiezen voor LED veestalverlichting. Deze lampen zijn namelijk energiebesparend vergeleken met andere soorten verlichting. Een duurzame oplossing van goede kwaliteit.

Wij bieden ook LED buitenverlichting aan

Lees er meer over.

led veestalverlichting

LED veestalverlichting: de voordelen

Het aanschaffen van LED verlichting voor in de veestal brengt diverse interessante voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel van de verlichting, is het feit dat LED verlichting veel energiezuiniger is dan bijvoorbeeld gloeilampen, spaarlampen, TL-lampen en halogeenlampen. Dit betekent dat als u uw veestal uitrust met LED verlichting, u direct profiteert van een besparing op de energierekening.

Een ander voordeel van LED stalverlichting, is dat de verlichting veel duurzamer is dan andere soorten lampen. Investeert u eenmalig in LED verlichting, dan kunt u iedere lamp afzonderlijk 50.000 uur gebruiken. Even ter vergelijking: spaarlampen en TL-lampen hebben een levensduur van 5000 tot 10.000 uur. Gloeilampen en halogeenlampen gaan 1000 tot 3000 uur mee.

De kosten van led verlichting veestal

Natuurlijk moet er een eenmalige investering gemaakt worden om uw veestal te verrijken met LED verlichting, maar deze investering verdient u relatief snel terug. Niet alleen door de flinke besparing op uw energierekening, maar ook omdat ui langer met een LED lamp kunt doen. Dit betekent dat de jaarlijkse energiekosten omlaag gaan, evenals de kosten voor het kopen van nieuwe lampen.Subsidie voor led verlichting veestal

Wat wellicht interessant is, is dat de Nederlandse overheid het gebruik van LED verlichting bij bedrijven stimuleert door subsidie te geven op deze energiezuinige verlichting. Schaft u LED verlichting voor uw veestal aan, dan profiteert u van de zogeheten energie-investeringsaftrek. Deze aftrekpost zorgt ervoor dat uw investeringskosten naar beneden gaan en u de gemaakte kosten van uw LED verlichting sneller terug zal verdienen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED veestalverlichting?

Laat dan hieronder uw gegevens achter!

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

LED veestalverlichting. Veilig en duurzaam

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0