Uw veestal
verlichten met
LED veestal verlichting

led stalverlichting

De veestal moet goed verlicht worden, maar helaas kan dit wel veel geld kosten. Wil jij jouw veestal te allen tijde goed verlichten, maar wil je niet dat je aan het einde van het jaar een torenhoge energierekening ontvangt? Investeer dan in led stalverlichting.

Led verlichting veestal: de voordelen

Het aanschaffen van led verlichting voor in de veestal brengt diverse interessante voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel van de verlichting, is het feit dat led verlichting veel energiezuiniger is dan bijvoorbeeld gloeilampen, spaarlampen, TL-lampen en halogeenlampen. Dit betekent dat als je jouw veestal uitrust met led verlichting, je meteen profiteert van een besparing op de energierekening.

Een ander voordeel van led stalverlichting, is dat de verlichting veel duurzamer is dan andere soorten lampen. Investeer je eenmalig in led verlichting, dan kun je iedere lamp afzonderlijk 50.000 uur gebruiken. Even ter vergelijking: spaarlampen en TL-lampen hebben een levensduur van 5000 tot 10.000 uur. Gloeilampen en halogeenlampen gaan 1000 tot 3000 uur mee.

De kosten van led verlichting veestal

Natuurlijk moet je een eenmalige investering maken om jouw veestal te verrijken met led verlichting, maar deze investering verdien je wel snel terug. Niet alleen door de flinke besparing op de energierekening, maar ook omdat je langer met een led lamp kunt doen. Dit betekent dat de jaarlijkse energiekosten omlaag gaan, net zoals de kosten voor het kopen van nieuwe lampen.

Subsidie voor led verlichting veestal

De Nederlandse overheid stimuleert het gebruik van led verlichting bij bedrijven door subsidie te geven op deze energiezuinige verlichting. Schaf je led verlichting voor jouw veestal aan, dan profiteer je van de zogeheten energie-investeringsaftrek. Deze aftrekpost zorgt ervoor dat jouw investeringskosten naar beneden gaan en je de kosten van jouw led verlichting nog sneller terugverdient.

Offerte

Contact ?