LED paardenstal verlichting. Aangename en duurzame verlichting

LED paardenstal verlichting. Aangename en duurzame verlichting

Waarom LED paardenstalverlichting door LW Techniek?

  • Wij leveren altijd een duurzame oplossing
  • Wij vinden kwaliteit erg belangrijk
  • We stellen een lichtplan voor u op
  • We hebben al veel ervaring met het verlichten van paardenstallen

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Wie een paardenstal beheert, zal veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Verlichting speelt op dit vlak een belangrijke rol. Een paardenstalhouder zal hier dan ook niet op willen bezuinigen, echter brengt dit helaas soms zeer hoge energierekeningen met zich mee. Voor paardenstalhouders die hun stal nog verlichten met de traditionele kostbare verlichting, is er de mogelijkheid om toch de energiekosten te kunnen verminderen, zonder de kwaliteit van de verlichting te verlagen. De oplossing ligt namelijk bij LED paardenstalverlichting. Hiermee worden de kosten verlaagd en de kwaliteit verbeterd!

led paardenstalverlichting

LED verlichting voor een lagere energierekening

Vergelijken we het energieverbruik van LED verlichting met het energieverbruik van andere soorten lampen, dan zijn LED lampen altijd energiezuiniger. Vervangt u uw gloei- of halogeenlampen met LED paardenstalverlichting, dan profiteert u van een energiebesparing van ongeveer 80 tot 90 procent.

Vervangt u uw spaar- of TL-lampen door LED lampen, dan is de besparing ongeveer 30 tot 50 procent.

Door de grote energiebesparing van LED verlichting, verdient u uw investering in deze energiezuinige lampen altijd terug. Hoe groter de besparing op de energierekening, des te sneller u uw investering helemaal terug heeft verdiend.

Minder snel de lampen vervangen met LED verlichting paardenstal

LED verlichting is niet alleen energiezuiniger dan andere verlichting, maar ook duurzamer. Zo gaat een LED lamp gemiddeld 50.000 uur mee, terwijl een spaarlamp of TL-lamp maar 5000 tot 10.000 uur mee gaat. Een gloei- of halogeenlamp moet nog sneller vervangen worden, namelijk na 1000 tot 3000 uur.LED buitenverlichting?

Dat bieden we uiteraard ook aan.

Subsidie op LED verlichting paardenstal

De Nederlandse overheid geeft subsidie aan ondernemers die LED verlichting verwerken in hun bedrijfspand, namelijk energie-investeringsaftrek. Met deze aftrekpost kan geld bespaard worden op de aanschaf van LED verlichting, om de kosten van deze investering nog verder te verlagen. Hoe lager de kosten van de LED verlichting, hoe sneller je deze investering hebt terugverdiend. Investeren in LED verlichting is dan ook een slimme investering.

Vrijblijvend advies vragen over LED verlichting in uw paardenstal?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en LW Techniek neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.