LED Verlichting
voor uw
paardenstal

Led paardenstalverlichting

Een probleem waar veel paardenstalhouders tegenaan lopen, is dat zij torenhoge energierekeningen moeten betalen. Dit komt omdat de paardenstal goed verlicht moet worden, zeker in de donkere wintermaanden. Ontvang jij ook ieder jaar weer een torenhoge eindafrekening van de energieleverancier en wil je hier verandering in brengen? Investeer dan in led paardenstalverlichting.

Led verlichting voor een lagere energierekening

Vergelijken we het energieverbruik van led verlichting met het energieverbruik van andere soorten lampen, dan zijn led lampen altijd energiezuiniger. Vervang je jouw gloei- of halogeenlampen met led paardenstalverlichting, dan profiteer je van een energiebesparing van ongeveer 80 tot 90 procent. Vervang je jouw spaar- of TL-lampen door led lampen, dan is de besparing ongeveer 30 tot 50 procent.

Door de grote energiebesparing van led verlichting, verdien je jouw investering in deze energiezuinige lampen altijd terug. Hoe groter de besparing op de energierekening, des te sneller je jouw investering in het vervangen van de lampen helemaal terug hebt verdiend.

Stal Bonder

Stal Van geel

VDL Stud

Minder snel de lampen vervangen met led verlichting paardenstal

Led verlichting is niet alleen energiezuiniger dan andere verlichting, maar ook duurzamer. Zo gaat een led lamp gemiddeld 50.000 uur mee, terwijl een spaarlamp of TL-lamp 5000 tot 10.000 uur mee gaat. Een gloei- of halogeenlamp moet nog sneller vervangen worden, namelijk na 1000 tot 3000 uur.

Subsidie op led verlichting paardenstal

De Nederlandse overheid geeft subsidie aan ondernemers die led verlichting verwerken in hun bedrijfspand, namelijk energie-investeringsaftrek. Met deze aftrekpost kun je geld besparen op de aanschaf van led verlichting, om de kosten van deze investering nog verder te verlagen. Hoe lager de kosten van de led verlichting, hoe sneller je deze investering hebt terugverdiend.

Offerte

Contact ?