Test

LED paardenbak verlichting. Vergroot de rijveiligheid

Of u nu een paardenbak binnen of buiten heeft, als u hier veilig gebruik van wilt maken dient deze te allen tijde te beschikken over een goede verlichting. Paardrijden in het donker zal best een uitdaging zijn, maar of het nu wel zo veilig is, dat valt te betwisten. Goede verlichting kan echter zorgen voor een hoge energierekening, iets waar natuurlijk niet veel paardenhouders op zitten te wachten. Door  eenmalig te investeren in LED paardenbak verlichting, kunt u deze hoge kosten reduceren. U leest hierover meer op deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED verlichting voor uw paardenbak?

Neem vandaag nog contact op!

led paardenbak verlichting

LED verlichting: energiezuinig en duurzaam

LED verlichting is de nieuwe standaard voor duurzame verlichting in huis, het bedrijfspand maar ook in de paardenwereld. Dit komt doordat de verlichting niet alleen energiezuinig is, maar bovendien veel langer meegaat dan andere soorten verlichting. Investeert u in LED verlichting, dan bespaart u veel geld op de energierekening.

Hoe groot deze besparing precies is, is afhankelijk van de verlichting die u nu in de paardenbak heeft hangen. Heeft u gloei- of halogeenlampen, dan is de besparing maximaal 90 procent. Heeft u spaar- of TL-lampen, dan bespaart u maximaal 50 procent op de energierekening.

 Ook gaan deze lampen veel langer mee. Dit betekent dat u minder vaak nieuwe verlichting aan hoeft te schaffen voor in de paardenbak, waardoor u indirect ook geld bespaart. Ook bespaart u op deze manier tijd en energie, want het ophangen van nieuwe lampen kost altijd weer veel moeite.Een lichtplan voor de beste LED verlichting

Natuurlijk wilt u de beste verlichting ophangen in uw paardenbak. Wij kunnen u hiermee helpen door een lichtplan voor uw nieuwe LED verlichting op te stellen. Met een lichtplan heeft u niet alleen het beste licht, maar bovendien zo min mogelijk schaduw. Dit zorgt voor een prettige sfeer in de paardenbak en een veiliger gevoel tijdens het rijden. Meer informatie over een lichtplan? Klik hier! 

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED verlichting voor uw paardenbak?

Laat hieronder uw gegevens achter!

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

LED paardenbak verlichting. Vergroot de rijveiligheid

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0