LED verlichting
voor buiten

Led verlichting voor buiten

Veel woningen en bedrijfspanden worden voorzien van led buitenverlichting. Buitenverlichting zorgt er niet alleen voor dat je je gemakkelijker kunt bewegen in het donker of als het schemert, maar heeft ook een positief effect op de veiligheid. Inbrekers komen namelijk minder graag op een terrein met felle buitenverlichting, wat betekent dat ze jouw huis of bedrijfspand liever voorbij lopen als ze in gaan breken.

Wil jij energiezuinige en duurzame buitenverlichting aanschaffen voor jouw woning of bedrijfspand? Investeer dan niet in standaard verlichting voor buiten, maar koop led verlichting buiten.

Led verlichting buiten: bestand tegen alle weersomstandigheden

Led buitenverlichting is speciale led verlichting die je in de buitenlucht kunt gebruiken. De verlichting is zo ontwikkeld dat alle lampen goed tegen de verschillende weersomstandigheden kunnen. Het maakt dus niet uit of het lekker weer is of hard regent, want de led verlichting buiten doet het altijd.

Led verlichting: energiezuinig en duurzaam

Led verlichting is veel energiezuiniger dan gloeilampen, spaarlampen en halogeenlampen. Door in deze verlichting voor buiten te investeren, verlicht je jouw terrein optimaal zonder dat je hierbij het milieu beschadigt. Daar komt nog bij dat led lampen veel duurzamer zijn dan andere soorten verlichting. Een gloeilamp gaat maximaal 1000 uur mee, een spaarlamp gaat 5000 tot 10.000 uur mee en een halogeenlamp doet het gemiddeld 3000 uur. Dit lijkt veel, maar een led lamp gaat gemiddeld 50.000 uur mee.

Offerte

Contact ?