Uw interieur
verlichten met
LED binnenverlichting

Led binnenverlichting

Steeds meer mensen schaffen led verlichting aan. Niet alleen voor in het bedrijfspand en voor in de tuin, maar ook zeker voor binnen in huis. Het aanschaffen van Led binnenverlichting voor in huis brengt enkele voordelen met zich mee. Welke voordelen dit zijn, lees je op deze pagina.

De voordelen van led verlichting

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen hun bestaande verlichting in huis vervangen door led binnenverlichting. Deze lampen brengen namelijk diverse voordelen met zich mee, namelijk:

  • Led verlichting is energiezuinig. Door alle lampen in huis te vervangen door led lampen, bespaar je veel geld op de energierekening.
  • Led verlichting gaat lang mee, ze branden ongeveer 50.000 uur. Ter vergelijking: een spaarlamp gaat ongeveer 5000 tot 10.000 uur mee.
  • Led verlichting wordt niet heet, wat betekent dat deze lampen totaal ongevaarlijk zijn voor (jonge) kinderen en huisdieren.
  • Led verlichting is stevig en gaan niet zomaar kapot.

Daar komt nog bij dat de lampen direct na het inschakelen vol licht geven. Bij spaarlampen is dit niet het geval, aangezien deze lampen na het inschakelen altijd nog even ‘op moeten warmen’. Zet je een led verlichting aan, dan heb je meteen vol licht.

Led verlichting: in diverse kleuren

Veel mensen denken dat led verlichting alleen verkrijgbaar is in de kleur wit. Toch is dit zeker niet het geval, want het assortiment led verlichting is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Zo kun je tegenwoordig ook led lampen met een warmere kleur wit aanschaffen of zelfs met geel licht kopen. Vind je de witte kleur van de oude led lampen niet mooi voor in huis, dan koop je gewoon een lamp met een wat warmere kleur.

Offerte

Contact ?