Test

LED binnenverlichting. Creëer het gevoel van thuis

Wie een eigen huis heeft, is altijd op zoek naar dát speciale gevoel. Het gevoel van thuis. Het plekje waar je elke avond weer terugkeert, een plekje waar je helemaal jezelf kan zijn en het plekje waar je altijd een veilig gevoel hebt. Vaak duurt het even voordat je je ergens thuis voelt, zeker wanneer je net verhuisd bent. Naarmate het huis ingericht wordt naar eigen smaak, zal het gevoel van thuis steeds meer bezinken. Naast verf, meubels en planten is verlichting ook een zeer belangrijk onderdeel van het interieur om dit gevoel te kunnen creëren. Om de kosten hiervoor laag te houden kan overwogen worden om LED binnenverlichting te gebruiken. Hier zitten namelijk vele voordelen aan op het gebied van binnenverlichting.

LED verlichting: in diverse kleuren

Veel mensen denken dat LED verlichting alleen verkrijgbaar is in de kleur wit. Toch is dit zeker niet het geval, want het assortiment LED verlichting is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Zo kun je tegenwoordig ook LED lampen met een warmere kleur wit aanschaffen of zelfs met geel licht kopen. Vindt u de witte kleur van de oudere LED lampen niet mooi voor in huis, dan koopt u gewoon een lamp met een wat warmere kleur. Het is ook mogelijk om de warmte van de verlichting aan te passen aan de situatie. Zo vindt u het in de keuken tijdens het koken wellicht prettig om wat feller licht te hebben, terwijl tijdens het eten er wel een gezelligere verlichting mag zijn. Wij denken graag met u mee voor de perfecte verlichting voor iedere situatie.

Zit u vol met ideeën maar weet u niet waar te beginnen?

Dan kunt u LW Techniek vragen een lichtplan voor u samen te stellen. Hierin wordt gekeken naar de verlichting per functionele ruimte en naar welke sfeer hierin wenselijk is. Meer informatie over het laten maken van een lichtplan door LW Techniek? Neem contact met ons op via onderstaande formulier!

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

LED binnenverlichting. Creëer het gevoel van thuis

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0