Test

LED binnenverlichting. Creëer het gevoel van thuis

Wie een eigen huis heeft, is altijd op zoek naar dát speciale gevoel. Het gevoel van thuis. Het plekje waar je elke avond weer terugkeert, een plekje waar je helemaal jezelf kan zijn en het plekje waar je altijd een veilig gevoel hebt. Vaak duurt het even voordat je je ergens thuis voelt, zeker wanneer je net verhuisd bent. Naarmate het huis ingericht wordt naar eigen smaak, zal het gevoel van thuis steeds meer bezinken. Naast verf, meubels en planten is verlichting ook een zeer belangrijk onderdeel van het interieur om dit gevoel te kunnen creëren. Om de kosten hiervoor laag te houden kan overwogen worden om LED binnenverlichting te gebruiken. Hier zitten namelijk vele voordelen aan op het gebied van binnenverlichting.

LED binnenverlichting. Creëer het gevoel van thuis

De voordelen van LED verlichting

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen hun bestaande verlichting in huis vervangen door LED binnenverlichting. Deze lampen brengen diverse voordelen met zich mee, namelijk:

  • LED verlichting is energiezuinig. Door alle lampen in huis te vervangen door LED lampen, bespaart u veel geld op uw energierekening.

  • LED verlichting gaat lang mee, deze lampen branden ongeveer 50.000 uur. Ter vergelijking: een spaarlamp gaat ongeveer 5000 tot 10.000 uur mee.

  • LED verlichting wordt niet heet, wat betekent dat deze lampen geheel ongevaarlijk zijn voor (jonge) kinderen en huisdieren.

  • LED verlichting is stevig en gaat niet zomaar kapot.

  • LED lampen geven direct na het inschakelen vol licht. Bij spaarlampen is dit niet het geval, aangezien deze lampen na het inschakelen altijd nog even ‘op moeten warmen’. Zet u de LED verlichting aan, dan is er meteen vol licht.


LED verlichting: in diverse kleuren

Veel mensen denken dat LED verlichting alleen verkrijgbaar is in de kleur wit. Toch is dit zeker niet het geval, want het assortiment LED verlichting is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Zo kun je tegenwoordig ook LED lampen met een warmere kleur wit aanschaffen of zelfs met geel licht kopen. Vindt u de witte kleur van de oudere LED lampen niet mooi voor in huis, dan koopt u gewoon een lamp met een wat warmere kleur.

Zit u vol met ideeën maar weet u niet waar te beginnen?

Dan kunt u LW Techniek vragen een lichtplan voor u samen te stellen. Hierin wordt gekeken naar de verlichting per functionele ruimte en naar welke sfeer hierin wenselijk is. Meer informatie over het laten maken van een lichtplan door LW Techniek? Neem contact met ons op via onderstaande formulier!