Uw bedrijfshal
verlichten met
LED bedrijfshal verlichting

LED Bedrijfshalverlichting

Een bedrijfshal moet goed verlicht worden, maar dit kost over het algemeen wel veel energie. Wil jij jouw bedrijfshal optimaal verlichten, maar wil je hier niet te veel energie en geld aan uitgeven? Dan investeer je in LED bedrijfshalverlichting. LED bedrijfshalverlichting voor in de bedrijfshal brengt diverse voordelen met zich mee, waar je na een eenmalige investering al van kunt profiteren.

De voordelen van led verlichting bedrijfshal

Het aanschaffen van LED bedrijfshalverlichting brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste is led verlichting veel energiezuiniger dan bijvoorbeeld gloei- of halogeenlampen. Vergelijken we de energiezuinigheid van led lampen met deze lampen, dan is led verlichting 80 tot maar liefst 90 procent energiezuiniger.

Daar komt nog bij dat led verlichting duurzamer is dan gloei- en halogeenlampen. Een gloeilamp gaat gemiddeld 1000 uur mee en een halogeenlamp kun je ongeveer 3000 uur gebruiken. Neem je een led lamp, dan kun je jouw lichtbron maar liefst 50.000 uur gebruiken met deze energiezuinige lamp. En heb je nu TL-verlichting in de bedrijfshal? Dan is de levensduur van led verlichting ook langer, want een TL-lamp gaat gemiddeld 5000 tot 10.000 uur mee.

Vadeko Winsum

Slagerij aldershof Oosterwolde

Paul Kuppel BV Oosterwolde

huize huijgen makelaars Assen

Vadeko Winsum

De lampen vervangen door LED voor uw bedrijfshal

Natuurlijk kost het geld om jouw lampen te vervangen door LED bedrijfshalverlichting, maar deze investering verdien je wel terug. Omdat led verlichting veel langer mee gaat dan alle andere soorten verlichting, hoef je na een investering in led verlichting voor uw bedrijfshal namelijk minder snel in nieuwe lampen te investeren. Op de lange termijn betekent dit dat je geld bespaart, wat weer betekent dat je jouw eenmalige investering in LED bedrijfshalverlichting vanzelf terugverdient.

Daar komt nog bij dat je subsidie krijgt voor de aanschaf van led verlichting voor jouw bedrijfshal. Met de zogeheten energie-investeringsaftrek van de Nederlandse overheid krijg je een deel van de investeringskosten terug, zodat je jouw investering in led verlichting nog sneller terugverdient.

Offerte

Contact ?