Test

hoogwerker. Voor wie 'm niet in de garage heeft staan.

Een festival, een bouwproject, glazen wassen of een kat in de boom. We kunnen wel een miljoen werkzaamheden bedenken waarvoor we eigenlijk te klein zijn. De meeste mensen beschikken over een ladder, maar de veiligheid van een ladder valt te betwisten. Ook de hoogte van een ladder is soms beperkter dan we gehoopt hadden. In dat geval is het soms best handig om een schaarhoogwerker bij de hand te hebben.

Wij kunnen ons echter voorstellen dat niet iedereen een hoogwerker in de garage heeft staan. Wij van LW Techniek gelukkig wel. Wilt u een hoogwerker huren? Dan kunt u bij ons terecht!

Huren

Specificaties

Hoog werken? Huur een hoogwerker!

Soms voldoet de traditionele ladder niet meer en hebben we sterker materiaal nodig. Dit kan voor een festival gelden, maar ook voor bijvoorbeeld een bouwproject. Er zijn wel een miljoen situaties te bedenken waar een ladder niet meer voldoet. Een schaarhoogwerker kan dan een goede en veilige oplossing bieden. De hoogwerker bezit een platform welke een persoon naar een gewenste hoogte kan brengen om werkzaamheden te verrichten. Wilt u een hoogwerker huren? Dan kunt u bij LW Techniek terecht. Deze hoogwerker staat op wielen waardoor deze makkelijk te vervoeren is. Let wel op: de genoemde prijs is exclusief transport.

Bent u op zoek naar andere materialen voor uw bouwproject of evenement? Kijk dan gerust eens naar de overige mogelijkheden. Kunt u iets niet vinden? Niet getreurd, bij ons is veel mogelijk. Neem contact met ons op en vraag naar wat we voor u kunnen doen. We denken graag met u mee. LW Techniek levert kwaliteit, zowel in materiaal als in service. Heeft u vragen over de materialen? Ook die mag u stellen!

skyjack hoogwerker

Prijzen

Dag Prijs 185,00 Euro

Week Prijs 450,00 Euro

12 meter hoog 5,5 meter reikwijdte

Klik hier

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transport

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

hoogwerker. Voor wie 'm niet in de garage heeft staan.

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0