Test

Manitou Heftruck. Wanneer spierballen niet genoeg zijn.

Heftruck met hefcapaciteit van 2600 kilo

Deze Manitou is een krachtige heftruck met een hefcapaciteit van 2600 kilo en een maximale werkhoogte van 5,5 meter. Uniek aan deze heftruck is dat de M serie uitgerust is met een solide chassis die perfect in staat is om de effecten van draaien op ruw terrein te weerstaan. De geveerde cabine beschermt de chauffeur tegen trillingen en door de stuurbare achteras is de heftruck in staat om makkelijk te kunnen manoeuvreren.

Manitou Heftruck. Wanneer spierballen niet genoeg zijn.

Specificaties Manitou heftruck 

Aandrijving: Diesel 4×4

Capaciteit: 2,6 T

Huur prijs 

vanaf € 150,00

Langere periode op aanvraag

Waarvoor kan ik een heftruck gebruiken?

Organiseert u een evenement, dan is een heftruck een efficiënte manier om uw evenement te kunnen opbouwen. Het is uiteraard wel belangrijk om te weten wat het benodigde hefvermogen is en op wat voor terrein u deze zult gaan gebruiken. Twijfelt u over welke heftruck u nodig heeft? LW Techniek kan met u meedenken. Met een jarenlange ervaring in het opbouwen van diverse evenementen, kunnen wij u voorzien van een passend advies. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van andere materialen om uw evenement op te bouwen. Kijk daarvoor hier

Kan ik de heftruck langer huren?

Zeker. Wanneer u bezig bent met een bouwproject dan kan het zijn dat u de heftruck voor een langere periode nodig heeft. Dat is geen probleem bij LW Techniek. Wel raden we aan om dit tijdig vast te leggen, zodat we zeker weten dat we een heftruck voor u op voorraad hebben. U kunt een offerte aanvragen mocht u een heftruck langer willen huren. Vraag hier uw offerte aan. 

Heb ik een certificaat nodig?

Het is niet verplicht om in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat. Wel is het zo dat deskundigheid voor het rijden op een dergelijk transportmiddel vereist is en dat er mee gewerkt wordt in een veilige werkomgeving. 

Offerte aanvragen?

Klik hier

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transport