Test

Verreiker TH 412 Wacker Neuson

Heftruck met hefcapaciteit van 2600 kilo

Deze Manitou is een krachtige heftruck met een hefcapaciteit van 2600 kilo en een maximale werkhoogte van 5,5 meter. Uniek aan deze heftruck is dat de M serie uitgerust is met een solide chassis die perfect in staat is om de effecten van draaien op ruw terrein te weerstaan. De geveerde cabine beschermt de chauffeur tegen trillingen en door de stuurbare achteras is de heftruck in staat om makkelijk te kunnen manoeuvreren.

Verreiker TH 412 Wacker Neuson

Specificaties Manitou heftruck

Aandrijving: Diesel 4×4

Capaciteit: 2,6 T

Huur prijs

vanaf € 150,00

Langere periode op aanvraag

Waarvoor kan ik een verreiker gebruiken?

Organiseert u een evenement, dan is een heftruck een efficiënte manier om uw evenement te kunnen opbouwen. Het is uiteraard wel belangrijk om te weten wat het benodigde hefvermogen is en op wat voor terrein u deze zult gaan gebruiken. Twijfelt u over welke heftruck u nodig heeft? LW Techniek kan met u meedenken. Met een jarenlange ervaring in het opbouwen van diverse evenementen, kunnen wij u voorzien van een passend advies. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van andere materialen om uw evenement op te bouwen. Kijk daarvoor hier.

Kan ik de heftruck langer huren?

Zeker. Wanneer u bezig bent met een bouwproject dan kan het zijn dat u de Verreiker voor een langere periode nodig heeft. Dat is geen probleem bij LW Techniek. Wel raden we aan om dit tijdig vast te leggen, zodat we zeker weten dat we een Verreiker voor u op voorraad hebben. U kunt een offerte aanvragen mocht u een heftruck langer willen huren. Vraag hier uw offerte aan.

Heb ik een certificaat nodig?

Het is niet verplicht om in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat. Wel is het zo dat deskundigheid voor het rijden op een dergelijk transportmiddel vereist is en dat er mee gewerkt wordt in een veilige werkomgeving.

Offerte aanvragen?

Klik hier

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transport

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Verreiker TH 412 Wacker Neuson

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0