Test

Camera beveiliging. Duurzame en veilige oplossing

Uw evenement extra beveiligen/verlichten met onze mobiele hybride masten?

Cameratoezicht wordt steeds vaker ingezet bij grote maar ook bij kleine evenementen. Het grote voordeel van cameratoezicht is dat het evenement gemakkelijk vanaf één punt is te overzien. Zo worden strafbare feiten vastgelegd en kan er gemakkelijk (tijdelijk) bewijsmateriaal verzameld worden. Zorg er dus voor dat u de camera beveiliging goed ingevuld heeft.

Camera beveiliging. Duurzame en veilige oplossing

Voorkomen is beter dan genezen

Cameratoezicht geeft bovendien de mogelijkheid om sneller en beter te kunnen ingrijpen op het moment dat een ordeverstoring dreigt te ontstaan. Strafbare feiten en andere wanordelijkheden kunnen zo worden voorkomen.

Permanente camerabeveiliging? Klik hier

Is camerabewaking echt nodig op mijn evenement? 

Helaas is het erg belangrijk dat er camera beveiliging wordt gebruikt bij evenementen. Dit heeft verschillende redenen. De voornaamste reden is dat camera beveiliging een preventieve werking heeft. Het zorgt er voor dat er minder wanordelijk gedrag vertoond wordt omdat deze camera's in het zicht hangen. Daarnaast zorgt het er niet alleen voor dat dit gedrag eventueel gefilmd kan worden, ook kan de dader van een diefstal op deze manier getraceerd worden. Met camera beveiliging bent u altijd op de hoogte van wie er op uw terrein aanwezig is. Zo houdt u ook ongewenste gasten buiten. 

Wat voor camera beveiliging kan ik huren bij LW Techniek?

LW Techniek verhuurt CO2 vrije cameramasten. Deze zijn voorzien van een accu en zonnepanelen waardoor deze overdag opgeladen worden. Een duurzame oplossing om voldoende veiligheid te creëren op uw evenement. Wilt u een cameramast kopen? Vraagt u dan eens naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Klik hier

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief transport

Camera beveiliging. Duurzame en veilige oplossing

Milieubewust beveiligen en verlichten

Deze mast is niet alleen efficiënt voor het beveiligen van uw evenement, maar ook zeer efficiënt voor het milieu. Onze hybride mast wordt namelijk opgeladen door de zonnepanelen die op de mast gemonteerd zijn. Bent u opzoek naar een mobiele beveiliging/verlichting zonder enige uitstoot, geluidsniveau en brandstofverbruik? Dan is onze hybride mast wellicht iets voor uw evenement.

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Camera beveiliging. Duurzame en veilige oplossing

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0