Test

Bouwverlichting

Uw bouwproject of evenement duurzaam verlichten?

LW Techniek produceert milieubewuste mobiele lichtmasten welke uitermate geschikt zijn voor bouwprojecten. Deze lichtmasten zijn namelijk niet alleen emissiearm, maar ook zeer efficiënt. Vanwege deze, en meerdere factoren, worden deze lichtmasten veelvuldig ingezet bij bouwprojecten, de wegenbouw en tevens evenementen.

ONZE LICHTMASTEN

In onderstaande overzicht ziet u de lichtmasten die wij verhuren en verkopen. U leest er meer over door op de producten te klikken. Hierbij vindt u een video van de lichtmast, foto's en specificaties. U kunt ook direct eenvoudig een offerte aanvragen. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

{{ data.title }}

{{data.onderschrift}}

{{ data.prijs }}

VRAGEN OVER DE VERHUUR VAN ONZE LICHTMASTEN?

Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.

Deze lichtmasten zijn zeer geschikt voor de bouw omdat hier vaak gezocht wordt naar bouwverlichting wat voor langere tijd ingeschakeld kan blijven. Deze lichtmasten bevatten zonnepanelen welke geladen worden door accu’s. Omdat er geen brandstof benodigd is, kan dit enorm schelen in de kosten. Dit kan per lichtmast zelfs wel neerkomen op € 15.00 à € 20.00 per nacht. Uitgaven die u natuurlijk liever ergens anders aan besteedt. In tegenstelling tot lichtmasten die gevoed worden met een diesel aggregaat, zijn de lichtmasten van LW Techniek geluidloos.

LW Techniek verhuurt en verkoopt lichtmasten. Ook kunnen er lichtmasten op maat gemaakt worden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om één of meerdere lichtmasten te huren of kopen? Neem dan contact op via onderstaande contactformulier.

Ontdek hoeveel u kunt besparen met onze duurzame lichtmasten

Bouwverlichting

Mogelijke besparing

Vergelijk wat u bespaart met onze emissiearme lichtmasten ten op zichte van traditionele lichtmasten op diesel.

Brandstofkosten
0
0
CO2-uitstoot in kg
0
0