Mobiele lichtmast huren

Mobiele lichtmast huren

Waarom mobiele lichtmasten huren van LW Techniek? 

 • Duurzame CO2 vrije lichtmasten
 • Met accu geladen door zonnepanelen
 • Geluidloos
 • Geen dieseluitstoot
 • En er zijn nog veel meer redenen!

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Mobiele lichtmasten huren? Dan bent u bij LW Techniek aan het juiste adres! Bij LW Techniek verhuren wij uitsluitend CO2 vrije lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De lichtmasten die wij verhuren, zijn uniek in hun soort en gaan de strijd aan met de vervuilende en lawaaimakende lichtmasten die aangedreven worden met een dieselaggregaat. Wij leveren door heel Nederland.

Wat maakt de lichtmasten van LW Techniek uniek?


VOLLEDIG ELEKTRISCH

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 50 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig.

GELUIDLOOS

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

UITSTOOTVRIJ

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

Mobiele lichtmast huren

Uw lichtmast eenvoudig opgeladen

LW techniek accu/zonne-energie 

LW techniek is zich gaan ontwikkelen in duurzame accu/zonne-energie.

Lichtmasten voor:

 • Evenementen
 • Infra- en bouw wereld
 • Moeilijk bereikbare plaatsen
 • Gas, olie en mijnbouw
 • Militaire toepassing
 • Parkeerplaatsen
 • Infra wereld
 • Verhuur en verkoop

Lichtmasten

Wij beheren onze eigen productie in het bouwen van lichtmasten CE gecertificeerd. Onze lichtmasten zijn van zeer sterk materiaal gebouwd en zijn vandalisme bestendig! Degelijke lichtmasten die een stoot kunnen hebben op accu/zonne-energie

Duurzaam

De lichtmast is opgebouwd uit accu’s zonder diesel generator, is geluidloos, emissiearm en daarom 1 van de duurzaamste lichtmasten op de markt, met een lichtcapaciteit van wel 48000 Lumen!          

De lichtmasten hebben standaard een brandtijd van 25 tot 30 uur. Aan de hand van de hoeveelheid zon, kan er altijd bijgeladen worden in de accu’s. De brandtijd kan daardoor langer worden, door de ingebouwde lader van 230v.  

Tijdklok/sensor

Een tijdklok in combinatie met een licht/donker cel is ingebouwd, zodat alle instelbare tijden per dag/week van de verlichting mogelijk zijn. De lichtmasten zijn standaard voorzien van een elektrische aangestuurde lier.  

Voltmeter

De ingebouwde voltmeter is om te voorkomen dat er vergeten wordt op te laden en voorkomt uitval van de verlichting. De voltmeter houdt bij wanneer de mast geladen moet worden. Geeft de flitslamp een signaal, dan is er nog +-2 uur brandcapaciteit in de accu’s.

Stabiel

De stelpoten van de lichtmast zijn robuust, stabiel en veilig. Deze poten zijn inklapbaar, zodat er niet over gevallen kan worden, bijvoorbeeld in de stad of op een bouwplaats.

Specificaties

 • Gegalvaniseerd frame

 • 4 stelpoten inwendig ingebouwd

Tarieven voor één week

Al vanaf €275,-

Transport is bij deze prijs niet inbegrepen. Neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden voor transport en de bijbehorende mogelijkheden.

Neem contact op

Tarieven voor langere periode

Prijs op aanvraag

Wilt u onze lichtmasten voor langere periode huren? Neem dan even contact op. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel.

Vraag offerte aan

Lichtmast laten ontwikkelen?

Wij ontwikkelen zelf duurzame lichtmasten. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag ons gerust om informatie. 

Meer informatie over onze lichtmasten?

Neem contact op of laat hieronder uw gegevens achter