Mobiele Accu lichtmasten

Lichtmast huren?

Duurzaam verlichten? LW Techniek verhuurt CO2 vrije lichtmasten.

Bent u opzoek naar een adres voor het huren of kopen van een lichtmast? Dan bent u bij LW Techniek aan het juiste adres! Bij LW Techniek verhuren en verkopen wij uitsluitend CO2 vrije lichtmasten die volledig door onszelf ontwikkeld zijn. De lichtmasten die wij zowel verkopen als verhuren, zijn uniek in zijn soort. LW Techniek levert door heel Nederland.

Wat maakt onze lichtmasten uniek?


Volledig elektrisch

Onze lichtmasten zijn volledig elektrisch en werken op een accu die de lichtmast tot 50 uur van voeding kan voorzien. De lichtmasten kunnen tijdens het aanstaan worden gevoed indien nodig.

Geluidloos

In tegenstelling tot lichtmasten die worden gevoed met een diesel aggregaat, zijn onze lichtmasten volledig geluidloos. Zo ondervindt uw publiek geen geluidshinder.

Uitstootvrij

Doordat onze lichtmasten niet gevoed worden door een diesel aggregaat, zijn ze uitstoot vrij. Hierdoor kunnen ze op iedere plek ingezet worden en houdt u rekening met het milieu.

Mobiele Accu lichtmasten

Uw lichtmast eenvoudig opgeladen

De lichtmasten van LW Techniek zijn allemaal voorzien van zonnepanelen. Hierdoor laden ze zichzelf weer op en hoeft u zich niet druk te maken over de hoeveelheid diesel die nog in de lichtmast zit. Mocht de lichtmast binnen staan waardoor opladen met zonne-energie geen optie is, dan kan de lichtmast altijd opgeladen worden via het stopcontact. Zo komt u nooit zonder licht te zitten.

LICHTMAST HUREN

Wil je jouw evenement op duurzame wijze verlichten? Bij LW Techniek huur je jouw elektrische uitstoot vrije lichtmast op accu al vanaf €275 p/s per week. Wij verhuren door heel Nederland.

Ik wil huren

LICHTMAST KOPEN

Wil je meer informatie over het kopen van een lichtmast  van LW Techniek? Of wil je meer informatie over het op maat laten maken? Neem gerust even contact op.

Ik wil kopen

Meer informatie over onze lichtmasten?

Laat hieronder uw gegevens achter